Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Szerintetek hirtelen lesz...

Szerintetek hirtelen lesz vége a járványnak?

Figyelt kérdés

Vagy úgy lesz, mint a hasonló járványoknál, hogy még évekig fel-felbukkan 1-2 fertőzött egyén, de azt már nem kapjuk el, mert akkor már oltás révén védettek leszünk? Esetleg megmarad örökre, mint az influenza, csak a védettség miatt megússzuk enyhe tünetekkel?

Figyelem! A tényekre lehet választ alapozni, de elsősorban a vélemények érdekelnek, hogyan gondoljátok.

2020. okt. 13. 01:01
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
38%

29-es íme

"Pont ezért csináltatok meg az orvossal a papirmunkát. Dokumentálja lesz a "beoltásom"."

TÉVES! Nem tudod kikerülni itt elmagyarázzák miért:

[link]

És mielőtt azt hinnéd kamu ez az anyag, olvashatsz róla:

[link]

Itt meg videó is van az anyagról:

[link]

Másik videó az anyagról:

https://www.youtube.com/watch?v=odN92KbH8Bo

2020. okt. 15. 21:24
 32/44 anonim ***** válasza:

Akkor irány az USA. Még mielőbb indulni kell.

Veszek egy lakóautót oszt kiköltözöm a sziklás hegység közepébe. Veszek fegyvert is.

De azt a kérdésemet nem válaszoltam még hogy mi van akkor ha tömegesen megtagadjuk az oltást és a fél ország nem mehet dolgozni? Ez olyan területeken is teljes leállás okozna mint az egészségügy, az oktatás, a mezőgazdaság ami káoszba taszítja az országot. Ezt nem kockáztatják meg.

2020. okt. 16. 07:34
 33/44 anonim ***** válasza:
69%
Tagadjuk meg emberek!
2020. okt. 16. 10:32
 34/44 anonim ***** válasza:
69%

32-33:

Ez csak akkor valósulna meg, ez az összefogás világszerte, és csak akkor sikerülne megtagadni, ha:

1. Meggyőzöd az embereket, hogy mi is van valójában, mint amit elhitettek velük.

2. Az olyanokat is meg kell meggyőznöd, akik élből elutasítják a valós információt, mert rögtön azzal kezdik, hogy "összeesküvés-elmélet hahaha"

3. Kellenek olyan emberek, akik szabadidejükben ezzel töltik az időt (mint te, ha eldöntötted ezt magadban, hogy komolyan gondolod), hogy meggyőzik az embereket, hogy nézzék meg a bizonyítékokat.

Kihagytam valamit?

2020. okt. 16. 14:59
 35/44 anonim ***** válasza:
69%

#34 Igen, kihagytad a leglényegesebbet, mégpedig azt, hogy bármennyire vagyunk szervezettek ez úgyse fog összejönni mert ha valóban ez a fő terve a háttérhatalomnak akkor előbb bombázzák szét a népet minthogy ez megvalósuljon.

Mindegy hány milliárd ember tiltakozik, nem fognak megijedni.

2020. okt. 16. 15:06
 36/44 anonim ***** válasza:
69%
25 szóval inkább nem csinálsz semmit?
2020. okt. 16. 15:16
 37/44 anonim ***** válasza:
0%
35ös nem 25-ös, elírtam
2020. okt. 16. 15:16
 38/44 anonim ***** válasza:
77%

Dehogynem, természetesen megtagadom ettől függetlenül, hisz veszíteni nem veszíthetek vele.

Ha ezek az elméletek nem lesznek igazak akkor alapból nem leszünk oltásra rákényszerítve de ha ne adj isten igazak lesznek akkor meg mindegy mert ígyis úgyis szar lesz. Ha teszünk valamit akkor persze azért van 1% esély, szóval még nyerhetünk is vele.

2020. okt. 16. 15:28
 39/44 anonim ***** válasza:

#32 vagyok.

Én benne vagyok 34es, Csináljuk!!!!!

Terjesszük a valóságot. Kezdjük itt a gyakorin és utána sorba minden social médián (mert a mainstream nyomtatott és sugárzott médiába Biztos hogy lehetetlen).

A nagyobb baj hogy sok olyan van mint a "normális élethez ragaszkodók" akik a törlés (cenzúra) előtt 100ezren, utána most ~70ezren vannak de mindenki csak ossza az észt tenni nem akarnak.

Most gondolj bele 100k magyar az minden 100-adik magyar de a felnőtt lakosság körében inkább nagyobb arány. Ezen felül van még pár millió aki nem akarja oltást ők a potenciális közönség őket kell meggyőzni hogy mindenképp utasítják el.

2020. okt. 16. 15:34
 40/44 anonim ***** válasza:
69%

Az a baj, hogy már itt gyakorin megbukik a kísérlet mert 100 válaszadóból 90 lehülyéz.

10 emberrel meg nem sokra mész.

2020. okt. 16. 15:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!