Szerintekek mikorra lesz vége a covid-19 járványnak?
Igen, találgatás csak mert tudom sokmindentől függ, gondolom senki se virológus itt, de kinek mi a véleménye?
Én a spanyolnátha adatait nézegettem azt a wiki 1918 februártól 1920 áprilisáig mondja.
Ki mihez viszonyítaná?
Ti mire számítotok?
Csak hogy nem 1918 van ha nem 2020 egy ilyen járványt egy félév alatt le kellett volna gyurmázni.
Állítólag minden fejlődött még is ugyan annyian halnak meg mint 1920-ban .
Csak akkor lesz vége, ha az egész világon mindenki be nem lesz oltva akár önszántából, akár kényszerítve!
Tudni fogják, ha nem oltottad be magad, és nem engednek majd dolgozni anélkül. Boltba sem mehetsz majd be. Nem vehetsz, nem adhatsz. A tervezet is fent a neten.
De egy régi írásokban is benne áll, Jelenések könyve a neve.
"És megadatott neki, hogy mindenkit, kicsiket és nagyokat, gazdagokat és szegényeket, szabadokat és szolgákat jobb kezükön vagy homlokukon bélyeggel jelöltessen meg, és hogy senki se vehessen vagy adhasson, csak az, akin bélyegként rajta van a fenevad neve vagy nevének a száma. Itt van helye a bölcsességnek! Akinek van értelme, számítsa ki a fenevad számát, mert egy embernek a száma az. Az ő száma pedig hatszázhatvanhat. (Jelenések 13:14-18)"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!