Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Szerintekek mikorra lesz vége...

Szerintekek mikorra lesz vége a covid-19 járványnak?

Figyelt kérdés

Igen, találgatás csak mert tudom sokmindentől függ, gondolom senki se virológus itt, de kinek mi a véleménye?

Én a spanyolnátha adatait nézegettem azt a wiki 1918 februártól 1920 áprilisáig mondja.

Ki mihez viszonyítaná?

Ti mire számítotok?

2020. szept. 14. 00:45
A kérdező szavazást indított:
2021 nyár
2022-ig
2023-ig
2024-ig
Tovább is...
44 szavazat
 1/7 anonim válasza:
26%
Jövő év közepére mondják biztosra, hogy lesz vakcina. Mivel nem mindenki fogja baadatni magának, ezért a járványnak nem lesz vége (olyan értelemben, amire Te gondolsz). Hanem itt fog maradni közöttünk. Elsőként a veszélyeztetett korosztály kap majd oltást, mindenki más utána következik. Az egészséges fiatalok és gyerekek körében nem indokolt egyébként sem az oltás. A maszkviselés is éppen azért fontos, hogy ne fertőzzék meg az idősebbeket. Összegezve szerintem a helyzet jövő év közepére normalizálódni fog. Ha lesz vakcina a maszkviselést végre elhagyhatjuk, de a vírus szerintem teljesen nem tűnik el. Olyan mértékben marad köztünk, mint az influenzák. De mivel majd fogunk tudni ellene hatékonyan védekezni a vakcinával, nem lesz olyan súlyos a helyzet, mint jelenleg. Illetve odáig is eljutunk, hogy nem fognak jobban aggódni az emberek a covid miatt, mint akár egy megfázás miatt.
2020. szept. 14. 00:53
 2/7 anonim ***** válasza:
2020. szept. 14. 04:19
 3/7 anonim ***** válasza:
26%

Csak hogy nem 1918 van ha nem 2020 egy ilyen járványt egy félév alatt le kellett volna gyurmázni.

Állítólag minden fejlődött még is ugyan annyian halnak meg mint 1920-ban .

2020. szept. 14. 06:44
 4/7 anonim ***** válasza:
65%

Csak akkor lesz vége, ha az egész világon mindenki be nem lesz oltva akár önszántából, akár kényszerítve!

Tudni fogják, ha nem oltottad be magad, és nem engednek majd dolgozni anélkül. Boltba sem mehetsz majd be. Nem vehetsz, nem adhatsz. A tervezet is fent a neten.

De egy régi írásokban is benne áll, Jelenések könyve a neve.

"És megadatott neki, hogy mindenkit, kicsiket és nagyokat, gazdagokat és szegényeket, szabadokat és szolgákat jobb kezükön vagy homlokukon bélyeggel jelöltessen meg, és hogy senki se vehessen vagy adhasson, csak az, akin bélyegként rajta van a fenevad neve vagy nevének a száma. Itt van helye a bölcsességnek! Akinek van értelme, számítsa ki a fenevad számát, mert egy embernek a száma az. Az ő száma pedig hatszázhatvanhat. (Jelenések 13:14-18)"

2020. okt. 15. 21:39
 5/7 anonim ***** válasza:
17%
Nem kell virológusnak lenni, mert ez nem egészségügyi kérdés, hanem politikai.
2021. márc. 4. 14:29
 6/7 anonim ***** válasza:
35%
2050
2021. márc. 5. 10:18
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem fog eltűnni a szó klasszikus értelmében (egyetlen felszámolt fertőző betegség van, a fekete himlő), de szelídülni fog. A korlátozósdit is hamar el kell felejtenünk, mert sokkal több kárt okoz, mint hasznot. De legalább látványos...
2021. márc. 5. 12:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!