Ez egy szájkosár, hogy fogd be a szádat és csinálj mindent úgy, ahogy a király megparancsolja és ne gondolkozz!
2020. nov. 9. 12:34
22/40 anonim válasza:
Értem. Szóval tényleg ilyen ostoba vagy nem csak eljátszod. A szappan sem műtéti bemosakodó gondolom akkor azt sem használod mert minek is, az sem orvostechnikai eszköz. Ennyi ésszel komolyan csodálkozom, hogy sikerült megtanulnod írni
2020. nov. 9. 12:57
23/40 anonim válasza:
Én egy másik válaszoló vagyok, okoska!
Az orvosoknak van külön kézfertőtlenítőjük. Műtét előtt gondolom nem Baba szappannal mosnak kezet.
2020. nov. 9. 13:08
24/40 anonim válasza:
Le lett már tesztelve ezer helyen, de ha nem hiszed el, hogy hogyan véd, akkor csinálj egy hasonló tesztet magad számára..
Normál maszk (textil/sebészeti) kb 70% fogkja meg kimenő, és kb 15%-át bemenő irányba.
Ezek %-ok de csökkenthető az alanyt érő ABSZOLÚT mennyiség nagyobb távolság, rövidebb idő, jobb szellőzés és más hatásokkal.
2020. nov. 9. 13:09
25/40 anonim válasza:
Ha neked a kormány azt mondja egy zacskó sz..rra, hogy kaja, pedig rá van írva, hogy emberi fogyasztásra alkalmatlan, akkor kinek fogsz hinni?
2020. nov. 9. 13:13
26/40 anonim válasza:
A maszkviselés többet árt mint használ. Bakteriális tüdőgyulladást okoz a nem steril maszk viselete. És mivel az emberek (ellentétben a kórházban, műtőben dolgozó orvosokkal) ugyanazt a maszkot hordják napokig, hónapokig, (ráadásul a kórházaknál jóval kevésbé steril helyeken is hordaniuk kell) többen fognak megbetegedni a maszk miatt, mint amennyi vírust megfog a maszk.
2020. nov. 9. 13:15
27/40 anonim válasza:
25öske akkor ne olyan maszkot vegyél. Az enyémre az volt írva, hogy a vírusok és bakteriumok 95% szűri. Majd tlrajzocska hogy vedd fel szabályosan. De te valami halót veszel maszk gyanánt akkor ne a maszkokat szidd hanem saját magad.
2020. nov. 9. 13:16
28/40 anonim válasza:
"tlrajzocska" "halót"
Éljen a magyar helyesírás! :D
Veled ellentétben engem nem lehet manipulálni. Nyugodtan hord csak a maszkodat, remélem abban is alszol. :)
2020. nov. 9. 13:24
29/40 anonim válasza:
Az egy is kettő, de mindegy. Matematikát is gyakorolhatsz.
2020. nov. 9. 13:40
30/40 anonim válasza:
Majd a sokadik diplomám után megyek gyakorolni mert pistike a gimiből azt mondta.🙈
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!