Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Kötelezővé tennéd idehaza a...

Kötelezővé tennéd idehaza a kültéri maszkviselést?

Figyelt kérdés

2020. okt. 10. 12:04
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
26%
11. Felveheted ilyenkor attól függetlenül, hogy nem kötelező. Nálunk pl van egy kis vasúti átjáró alagút. Mindig felveszem mert előfordul hogy sok ember van bent. Meg bemennek cigivel is legalább nem érzem a füstöt sem. ;) 10. A napi 20 halott a hozzád hasonlók miatt van. Ha már ekkora önző ostoba paraszt vagy legalább nem lennék büszke rá. Megállóban ha mások is vannak persze hordom de ha egyedül vagyok, azért ésszel élünk. Feleslegesen nem veszem fel. Fontos a maszk de dísznek nem hordom :)
2020. okt. 10. 17:07
 12/40 anonim ***** válasza:
79%

Néha engem már annyira irritál, hogy a munkában is akadályoz, lemaradok (gyárban szalag mellett), hibát csinálok, ami még ingerültté is tesz, ami nem előny a gyártás során.

Amúgy meg ku...ra egészséges lehet, ha beletüsszentek, vagy köhögök egyet majd a műszak hátralévő részében azt a "levegőt" lélegzem, ami a turhámon keresztül jön...

Egyszer vonaton jártam úgy, hogy beketaknyoltam a maszkba. Azt kidobtam, majd elő a tartalékot, ami 3 perc után elszakadt. Több nem volt nálam....

Gondolkodom ezeken a textil maszkokon, de van ahol már nem fogadják el őket.

2020. okt. 20. 22:44
 13/40 anonim ***** válasza:
81%
De elfogadják mindenhol a textilmaszkot!
2020. okt. 21. 10:00
 14/40 anonim ***** válasza:
34%
Igen és szerintem most ez fog következni a jövő héten.
2020. nov. 8. 21:09
 15/40 anonim ***** válasza:
0%
2020. nov. 9. 07:51
 16/40 anonim ***** válasza:
31%
Nem! Most is csak azért hordom, hogy ne büntessenek meg. Ahogy kijövök egy boltból, egyből tépem is le magamról.
2020. nov. 9. 09:34
 17/40 anonim ***** válasza:
77%
Nem értékelném ha az utcán is kéne. Ahol sokan vannak felveszem akkor is ha nem közelező de ahol egy lélek sem jár vagy több méterre tőlem senki nincs, ne kelljen már kínlódni. Vagy utaljanak ki mellé fehér botot is mert bepárásodik hidegben a szemüvegem bármit csinálok és semmit nem látok.
2020. nov. 9. 09:52
 18/40 anonim ***** válasza:
34%
Gödénytől belinkelni ide bármit is az több mint ciki.
2020. nov. 9. 09:55
 19/40 anonim ***** válasza:
0%
Aki szerint erre van szükség, annak egy életre.
2020. nov. 9. 12:05
 20/40 anonim ***** válasza:
51%
20. Te tényleg ilyen buta vagy, vagy csak eljátszod? A maszk egy védelmi eszköz amit mindenkinek hordania kell. A sárga csillag pedig egy megkülönböztető jelzés volt negatív diszkriminációval. CSAK ennyi a különbség. Idióta!
2020. nov. 9. 12:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!