Vajon melyik gyártó vakcinája lesz a leghatékonyabb?
Figyelt kérdés
Működési elv alapján lehet már sejteni? Van valahol valami kis összefoglaló erről, nagyjából érthetően? (Működési elv, hol tart, hányszor kell, vajon meddig véd, stb.)2020. okt. 8. 16:37
1/9 anonim válasza:
Szerintem tök mindegy, mert mi mindenképp az astrazeneca félét kapjuk ha tetszik ha nem. Le van rendelve és titkos megállapodás köttetett a két fél között amit azért egy csöppet tisztességtelennek tartok. Mi a picsát kell titkolni és milyen alapon gondolhatja egyáltalán a kormány, hogy joga van ilyesmiben titkolózni? Na mindegy, csak működjön az a lényeg végül is.
2/9 A kérdező kommentje:
Az eu elvileg rendelt másikat. Meg majd lehet ebayezni is 😅
De leginkább kíváncsiságból kérdem, illetve tudni hogy a mi döntésünk mennyire jó/rossz, amit feszegettél is.
2020. okt. 8. 16:53
3/9 anonim válasza:
Szerintem ezt még nem lehet tudni most
4/9 anonim válasza:
Egyébként de lehet tudni,de nem csak a hatékonyság számít egy vakcinánál.
Amit tudnia kell majd az legalább 50%
5/9 anonim válasza:
Amit emlegettek az olyan ami egy másik vírusban tartalmazza a covid19 genom részletet ez gyakori és biztonságos mód szokott lenni
6/9 anonim válasza:
Nem tudni még, idehaza valószínűleg valamelyik vektoros lesz a befutó.
7/9 A kérdező kommentje:
Ennek amúgy van valami orvosi nélkül is érthető irodalma? Hogy esetleg mik lehetnek a veszélyek, kicsit képbekerülni a sok közössigi médiás szemét tartalom helyett?
2020. nov. 2. 18:41
8/9 anonim válasza:
9/9 anonim válasza:
Van én se vagyok orvos.Biosz alaptudas van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!