Ha tudnád hogy koronavírusos vagy el mernéd mondani?
Figyelt kérdés
Annyira ilyesztőek ezek a történetek, hogy be kell zárkózni ilyenkor és nézd a TV-t mikor makk egészséges vagy, mert kontakt voltál és pozitív vagy. Hetekig kiesel a munkából nem kapsz bért, meg sem beszélheted, nézheted a négy falat egész nap heteken át.
Ha mondjuk tudnád hogy koronavírusos vagy, mert teszt eredményed van és/vagy ha éreznéd az igen enyhe tüneteket is, de közben marha jól vagy és mulik. Akkor kitennéd magad ennek a herce hurcának?
49. Semmi röhejes nincs benne. Szerinted a haborúk alatt mi volt? Munka sem volt, valakinak a lakását is szétlőtték élelem sem volt de messze nem rinyáltak ennyit az emberek. Röhejes komolyan. A bűnözésnek mi köze a jarványhoz? Semmi. De érdekes arra hivarkozni ha más lop akkor teljesen normális ha te is lopsz. Taps!
2020. okt. 23. 09:19
53/61 anonim válasza:
52: Nem vágtad le a kommentem lényegét. Ami az, hogy olyasmit vársz, ami technikailag ugyan nem lenne lehetetlen, gyakorlatilag viszont sose fog megtörténni, mint ahogy nem is történt soha a történelem folyamán.(Hogy egy bizonyos dologhoz bolygószerte mindenki egyformán álljon.)
2020. okt. 23. 09:53
54/61 anonim válasza:
52: Azt meg, hogy a háborúk alatt mennyit rinyáltak, te nem tudhatod, mert feltételezem, nem éltél akkor, valamint internet se volt még, hogy onnét fentmaradjanak kommentek.
2020. okt. 23. 09:58
55/61 anonim válasza:
Viszont a nagyszüleim 2 haborút éltek meg plusz56ot. Mivel ők neveltek igen sokat hallottam azokról az időkről. Nyilvan neked tizenéses vagy a huszas eveid elején ez elképzelhetetlen meg az is, hogy nem mindenki csak magára gondol és nem mindenki intézi ököllel az ügyeit. ;)
2020. okt. 23. 11:22
56/61 anonim válasza:
55: Nem talált, mert 38 vagyok. És az, hogy két ember mit mesélt neked, az nem feltétlenül tükrözi az általános valóságot. Most ha én hallom valakitől, hogy az ő nagyapja a 30-as évek válsága alatt is nagylábon élt, akkor az már azt jelenti, hogy akkor nem is volt nyomorgás és mélyszegénység?
Nem tudom, milyen ököllel intézésről beszélsz. Írtam egy példát arra, hogy az ember önhibáján kívül is kerülhet nyomorba. Ne forgasd már ki a szavaimat! (Bár ezen az oldalon ez nehézsúlyú sportág.)
2020. okt. 23. 11:48
57/61 anonim válasza:
Ennyi idős létedre eléggé elmaradtál :D
2020. okt. 23. 12:10
58/61 anonim válasza:
Ez nem merés kérdése. Logikus, racionális mérlegelés. Ha elmondom kicsesznek velem és nem magam döntök a sorsomról, ha nem, akkor még lehet saját akaratom. Ergo nem mondom el és vigyázok addig magamra és másokra (megpróbálok otthon maradni, stb.), amíg nem kezdenek el cseszegetni és beszólogatni miatta. De csak addig!
2020. okt. 24. 16:36
59/61 Angel3000 válasza:
Szia! Biztos, hogy elmondanám, - nincs ebben semmifele szègyelni való! Felhivnám a figyelmèt minden ismerôsômnek, Hogy kerûljôn el most egy darabig.
2020. nov. 26. 02:11
60/61 anonim válasza:
Én már csak azért sem mondanám el, mert nem akarnék kicseszni azokkal, akikkel egy társaságban vagy közegben voltam. És ez fordítva is igaz: Aki engem meg merészel adni kontaktszemélyként, és emiatt engem is karanténba kényszerítenek, nos, az nem fogja megköszönni, amit utána később tőlem kap. Arányos megtorlásra számíthat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!