Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Miért lettek ilyen elpuhult...

Miért lettek ilyen elpuhult nyámnyilák az emberek?

Figyelt kérdés

Ami nem öl meg, az megerősít!

Én is elkaptam ezt a nyavaját, baromira rosszul voltam, de mégsem nyafogtam annyit mint ma mindenki. Igen, kétségtelenül rossz dolog, de én is 40 fok feletti lázzal napokig szenvedtem, meg alig kaptam levegőt, meg minden bajom volt, de tűrtem és nem nyafogtam tele a facebookot! A feleségem mentőt is akart hívni, de megmondtam, hogy amíg lélegzem, addig nem hívhat. Persze, fájt mindenem, meg levert voltam, és kétségtelenül nem könnyű 40 fokos lázzal megetetni az állatokat sem, de ez van, van hogy néha beteg az ember. Nagyszüleink gyalog hazajöttek a Don-kanyarból, mi meg egy kis koronavírus miatt nyafogunk. Lehet, hogy ez most komolyabb, mint egy sima megfázás vagy influenza, de akkor is, ennyire képtelenek a mai emberek elviselni egy betegséget? Milyen generáció ez már? Mi lett az emberekkel? Lezárják a fél világot, csak mert pár elpuhult kényes városlakó jódolgában már nem bír ki egy komolyabb betegséget. Hova fog ez vezetni? Miért lettek ilyen elpuhult nyámnyilák az emberek?

2020. szept. 29. 13:10
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
86%

És még valamit hadd űzzek hozzá. 2009-ben a madárinfluenza miatt százezres fácántelepet kellett elgázosítanom Németországban. Tőlem húsz méterre, a kerítés túloldalán meg vígan rohangáltak a fácánok és a környéken egyetlen dögöt sem lehetett találni. Azok a fácánok ugyanis a természetes táplálékukon nőttek, nem tápokon.

Már ott kibasztunk magunkkal, amikor 45 éve bizonyos Ansel Keyes, a napraforgólobbi megbízásából írt tanulmánya nyomán étolajakt kezdtünk enni zsírok helyett. Az olajtól ugyanis nem ürül az epe, márpedig a vírusok ellen pontosan az epesav az egyetlen, ami sikerrel venné fel a harcot. És sorolhatnám napestig, hányféle élelmiszernek aposztrofált lassan ölő mérget viszünk be minden nap, minden étkezéskor.

2020. szept. 30. 17:20
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Ja, és még valami, ami a te igazadat támasztja alá;

Egy vajúdó nő majdnem akkora szenvedésen megy keresztül, mint egy 38 fokos lázban agonizáló férfi. :-))

Tény és való, hogy mi férfiak baromi rosszul tűrjük a betegséget. Mi inkább a sebesülésekre vagyunk teremtve.

2020. szept. 30. 17:26
 13/14 A kérdező kommentje:
#11, 12: Ezekben teljesen egyetértek veled. Én is így gondolom, és nem ellened irányult a megjegyzés. Hiszen pont te is azt látod, hogy miként tesznek tönkre minket ezek a mesterséges dolgok, amikbe én még az életvitelt is belesoroltam. Szerintem pont ez gyengíti le az embereket mind fizikálisan, mind pedig mentálisan, hogy egy kisebb megfázástól is már halálos betegnek képzelik magukat. Pedig volna kiút, csak azért tenni kellene, nem a mobiltelefon meg a tévé előtt ülni és chipset meg Mc'döglesz kaját zabálni.
2020. szept. 30. 17:30
 14/14 anonim ***** válasza:
63%
Menj már valamerre magadnak a f*szságaiddal...
2020. szept. 30. 17:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!