Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Miért lettek ilyen elpuhult...

Miért lettek ilyen elpuhult nyámnyilák az emberek?

Figyelt kérdés

Ami nem öl meg, az megerősít!

Én is elkaptam ezt a nyavaját, baromira rosszul voltam, de mégsem nyafogtam annyit mint ma mindenki. Igen, kétségtelenül rossz dolog, de én is 40 fok feletti lázzal napokig szenvedtem, meg alig kaptam levegőt, meg minden bajom volt, de tűrtem és nem nyafogtam tele a facebookot! A feleségem mentőt is akart hívni, de megmondtam, hogy amíg lélegzem, addig nem hívhat. Persze, fájt mindenem, meg levert voltam, és kétségtelenül nem könnyű 40 fokos lázzal megetetni az állatokat sem, de ez van, van hogy néha beteg az ember. Nagyszüleink gyalog hazajöttek a Don-kanyarból, mi meg egy kis koronavírus miatt nyafogunk. Lehet, hogy ez most komolyabb, mint egy sima megfázás vagy influenza, de akkor is, ennyire képtelenek a mai emberek elviselni egy betegséget? Milyen generáció ez már? Mi lett az emberekkel? Lezárják a fél világot, csak mert pár elpuhult kényes városlakó jódolgában már nem bír ki egy komolyabb betegséget. Hova fog ez vezetni? Miért lettek ilyen elpuhult nyámnyilák az emberek?

2020. szept. 29. 13:10
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
64%
Mikor a katonai teherautok konvoja a hullakat vitte a krematoriumba Lombardiaban, mikor Spanyolorszagban mar jegcsarnokban kellett a halottakat tarolni, mikor itt, Angliaban a korhazakban mar az orvosok, noverek haltak, ki a fasz neked a nyamnyila?
2020. szept. 29. 13:31
 2/14 anonim ***** válasza:
61%
Ja, ezeknek a "nyámnyiláknak" még meghalni is van merszük... Hát nem hihetetlen?
2020. szept. 29. 13:55
 3/14 anonim ***** válasza:
72%
Azt hiszem nem csak kényes városlakók vannak kórházban és lélegeztetőn, örüljön annak, hogy Ön nem volt annyira beteg, hogy oda kerüljön.
2020. szept. 29. 15:03
 4/14 A kérdező kommentje:

#1: A nyámnyilák látom falják a sajtó átveréseit is. Csak egy kicsit utána kellene nézni, és rögtön tudná, hogy miért hazugság.

#2: Azok másban haltak meg, mindannyian meg fogunk majd valamiben.

#3: De, lehettem volna, csak nem nyafogtam és nem hagytam, hogy elvigyenek.

Esetleg olyan is tudna válaszolni, aki nem ilyen elkényeztetett puhány?

2020. szept. 29. 15:17
 5/14 anonim ***** válasza:
76%
Persze, mindenki puhány, csak te maradtál az egyedüli kemény legény ezen a világon. Ezt akartad hallani?
2020. szept. 29. 16:09
 6/14 anonim ***** válasza:
67%

Ami nem öl meg, az megerősít!

Ez nem biztos, lehet, hogy éppen iszonyúan meggyengülsz tőle. Ennek a vírusnak éppenséggel ismeretlenek az utóhatásai, a faluban volt egy beteg, aki hónapokig rosszul volt. Három hónap alatt felgyógyult, de utána műteni kellett. Aztán rosszabbul lett, le is bénult, felfekvései vannak, a halálát várják.

Majd tíz év múlva járjon a szád, kedves kérdező.

2020. szept. 29. 18:04
 7/14 anonim ***** válasza:
71%

Van egy lényeges különbség a városlakó, és közötted, kérdező. Mégpedig az, hogy a városlakónak klasszisokkal rosszabb állapotban van az immunrendszere, mint a tiéd. A multikban kapható élelmiszernek látszó tárgyak messze nem azok, amiket egy embernek ennie kellene. Márpedig az immunrendszeri folyamatok 80%-a a belekben zajlik. Te sem azt eszed, amit kellene, de valamivel mégis jobb helyzetben vagy, mint egy városlakó. Szabad levegőn vagy, jóval kevesebb a stressz, jóval több a fizikai aktivitás, stb.

Szóval ahelyett, hogy fikázod őket, inkább örülj a kivételes helyzetednek.

2020. szept. 29. 18:14
 8/14 anonim ***** válasza:
67%

"Nagyszüleink gyalog hazajöttek a Don-kanyarból" - és ugyancsak közülük kerültek ki azok a milliók, akik meghaltak a spanyolnáthától. Pedig az aztán tényleg "csak egy kis influenza" volt... De ettől persze még nem voltak "nyámnyilák".

Amúgy HA beteg vagyok, én sem panaszkodom, és nem vagyok "kórházba járós fajta", "szeretem" itthon kifeküdni, amit csak lehet DE! attól még nem rohanok fejjel a falnak, és főleg nem veszélyeztetem a családomat!

2020. szept. 29. 18:51
 9/14 anonim ***** válasza:
70%
Ostoba, kamu, trollkérdés.
2020. szept. 30. 01:09
 10/14 anonim ***** válasza:
66%

Nem ürügyet kerestem, kérdező. Én magam 40 évesen (21 éve) költöztem vidékre, és mivel autoimmun betegségben szenvedtem, azóta tanulom, amiről a mai dokiknak lövésük sincs, mert amikor ők egyetemre jártak, gyalázatosan kevés figyelmet fordítottunk a bélflórára. Mint ahogy 40 éve az agrárvonalon szerzett diplomám idején a talajbaktériumokra is. És sietek azt is leszögezni, hogy 21 éve még csak egy nyavalyás influenzám sem volt, és egy megveszekedett tablettát se vettem be azóta. Pusztán azért, mert odafigyelek, mit küldök le a gyomromba.

Egyébként meg nézz körül, bazki! A lakosság harmadát érintő allergiák, a huszonéves korra népbetegséggé avanzsáló mentális problémák, az autoimmun spektrumnak több mint százféle tünete, valamint a rák, mind a hibás táplálkozásra visszavezethető civilizációs betegség.

2020. szept. 30. 17:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!