32/48 anonim válasza:
Én egyetértek veled 30as,de nekem pont tetszett a varázs maszk szöveg, pont arról írt, hogy aki kicsit is fogékonyabb a témára, az hordja a maszkot azért mert így csökkenti az esélyét az átadásának és nem a szabály miatt viseli. Nem egy védő pajzs,de csökkenti a rizikót és szerintem ez az intelligens hozzáállás, hogy másoknak nem akarok ártani. Nem az oxigén, levegő szöveg, ami félelmetes.
A civakodastól meg én is borzongok!
Ez volt az én véleményem. Mindenki döntsön saját felelősségre!
A civakodas
33/48 anonim válasza:
Érdekes, hogy a szavazók 90%-a hordja, mégis, aki leírja hogy igen, annak a válaszát 50% körülire pontozzák.
Én pedig hordom mindenhol ahol kötelező, mégpedig helyesen.
34/48 anonim válasza:
33 en is ezen csodalkozom, es szomorkodom is kicsit.
35/48 anonim válasza:
Persze. Azért, hogy ne fertőzhessem meg azokat az embereket, akiket amúgy utálok, más esetben a pokolba kívánnám őket, de most nagyon vigyázok rájuk, mert így én vagyok a hős.
36/48 anonim válasza:
35 veled ellentétben van akit tényeleg érdekel más is. De elsősorban mindenki önmagát és a szeretteit védi. De ha felveszed szakszerűen mindenkit védesz ha akarod ha nem.
37/48 anonim válasza:
Színjáték. Itt a bizonyíték, amikor elszólta magát az egyik politikus:
39/48 anonim válasza:
38: Tipikus paráztató cikk, semmi érdemi infót nem közöl. A portfolio az egyik legkattintásvadászabb oldal.
40/48 anonim válasza:
Persze hát nincs is járvány....tudjuk. Pataki Attila is ezt mondta aztán győzött bocsánatot kérni. Téged is elvittek többször az ufók attól lettél ilyen? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!