Hordod a maszkot?

Figyelt kérdés

2020. szept. 22. 06:58
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
46%

Ne akarjatok így járni

[link]

2020. szept. 22. 09:32
 12/48 anonim ***** válasza:
67%

Igazad van, kituggya,

elég visszás, hogy egy vírusfertőzés veszély idején az immunrendszer erősítéséről gyakorlatilag szó sem esik...

Erről az egyszerű tényről mit mondtok, járványbálványok?

Hogy tehetnek úgy a megmondók, mintha immunrendszer nem is létezne ??

2020. szept. 22. 09:49
 13/48 anonim ***** válasza:
59%

Azért van ebben az írásban is olyasmi, ami felkelti az ember figyelmét:

"Sokan azt gondolják, hogy olyan mint az influenza vírus, 1 hét alatt kifekszi magából az ember és minden rendben lesz."

Aki odafigyel az egészségére, akinek rendben van a szervezete, annak nem kell egy egyszerű influenza vírussal 1 hétig feküdnie. Ha cikk írója egy sima influenzával 1-2 nap alatt sikerülne megbirkóznia, akkor talán a mostani vírushoz sem kellett volna mentőt hívni. Talán. Nem biztos, de ennek nagyobb valószínűséget adnék.

Nekem nincs semmi bajom a maszkviseléssel. Ha kötelező, akkor hordani kell. Viszont ugyanúgy megvan az árnyoldala is: Az embereknek hamis biztonságérzetet ad. Azt hiszik, hogy ha ők betartanak minden szabályt és a többi ember is betartja, akkor már mindent megtettek a saját és környezetük egészségéért. Nem is gondolkoznak azon, hogy vajon mit kellene még tenni.

2020. szept. 22. 09:56
 14/48 anonim ***** válasza:
65%

Hordom a maszkot.

Van ez a kérdés, hogy fuldokolnak páran a maszkban,ez maszkfüggő és sok embernek ez is okozza, hogy nem hord maszkot.

Amikor kitört a járvány, vettem egyszer használatos maszkokat. Akkor nem lehetett tudni, hova kell venni a maszkot és a kutyát is abban sétáltattam meg (rajtam volt a maszk, nem a kutyán :) )

Soha nem voltam rosszul.

Bejöttek a mosható maszkok. Vettem kétfélét, a kínainál is ezt az orvosi maszkra hasonlítót és rendeltem a neten mintásat, amit meg kell kötni.

A mintásnak a belseje mozog a légezetvétellel együtt, szóval, ha vesztek egy mélyebb levegőt, belélegzem, eltakarja az orrnyílásom. Másrészt egyszer kipróbáltam, hogy meddig bírom benne. Vonaton nem volt gond vele, buszon sem, de pl egyszer kivittem a kutyát benne sétálni csak tesztből és rosszul lettem a séta felénél.

Ez is okozza a problémát, mert sok ember vesz olyan maszkot, amiben nem kap levegőt és utána beáll a maszk nélküliek táborába.

2020. szept. 22. 09:59
 15/48 anonim ***** válasza:
48%

13. Mert mit kéne még tenni? Nem hiszem hogy mindenbe bele kellene kötni. Egy korábban egeszséges fiatalról beszélünk.

14. Eleinte én is rosszul voltam a maszkban. Pámikbetegként nem volt egyszerű dolgom. De megszoktam. Egyébként meg csak rossz érzés de nem fuldokolsz. 99%os oxigénszíntet mértek benne.

2020. szept. 22. 10:24
 16/48 anonim ***** válasza:
100%

Pont erről beszéltem. Az emberekben fel sem merül, hogy mást is kellene tenni. Például odafigyelni az egészségükre.

Szerintem a cikk írója nem egy "korábban egészséges fiatal". Nagyjából az írta, hogy egy sima influenzát 1 hét alatt kifekszik magából az ember. Akiket én ismerek és valóban egészségesek, azok 1-2 nap alatt túlesnek egy influenzán. Fekvés nélkül. Ha ilyen ramaty a cikk írójának az immunrendszere, akkor ne csodálkozzon, ha a mostani vírus annyira kikészíti, hogy mentőt kell hívni. Valószínűleg ő is csak arra figyelt oda, hogy ő és a környezete megfelelően hordják a maszkot.

Ez a járvány pont jó alkalom lenne arra, hogy az emberekben tudatosítsák, hogy figyeljenek jobban az egészségükre, a táplálkozásra. E helyett az lesz a vége, hogy amikor bejelentik majd, hogy vége a koronavírusnak, akkor mindenki leveszi a maszkot és ugyanúgy fog menni minden a következő hasonló járványig.

2020. szept. 22. 10:44
 17/48 anonim ***** válasza:
58%
15: Ok, az oxigénszinted rendben abban a rongyban, és a pulzusod? A pulzusról senki nem beszél, nekem azt dobja meg, és 3 különféle maszkot próbáltam, egyikben sem volt jobb.
2020. szept. 22. 11:03
 18/48 anonim ***** válasza:
31%
Én kardiológiai vizsgálaton voltam benne csináltak ekgt is. Oxigén színtem 99% volt a pulzusom felment 90re de semmi köze nem volt a maszkhoz csak ahhoz hogy baromira féltem az eredménytől. Mert mikor a vernyomasom mértek a végén és már tudtam hogy nincs semmi baj lement a pulzusom is 70re. ;) bestresszeled magad attól megy fel a pulzusod a maszknak nincs hatása a szívműködésedre. Van aki biciklin is hordja. Szerinted hogy tudna úgy tekerni? :)
2020. szept. 22. 13:28
 19/48 anonim ***** válasza:
64%
Én írtam amúgy, hogy amaszk tipusától is függ. Van maszk, amiben tényleg fullad az ember.
2020. szept. 22. 13:44
 20/48 anonim ***** válasza:
61%
Hatása lesz, ha kapok egy infarktust. Az se normális, aki abban teker.
2020. szept. 22. 14:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!