Miért nincs még vakcina a Covid-19 ellen? (van egy elméletem róla, összefügg a Hív-vel)
Most már mindenki tudja, hogy ezt a vírust laboratóriumban fejleszették ki. Tehát nem a természetből jött. Ezt Drábik úr is elmondta, és mindenki tudja, akinek van egy kis sütnivalója.
Elmondta még azt is, hogy ez a létrehozott covid vírus, a Hív vírus egyik összetevőjét is tartalmazza. (valami sejthártyáját...).
Tehát én ezért arra gondolok, hogy ugye a Hív ellen se találtak még rendes védőoltást sem kifejleszteni 40 év alatt!!
Akkor ez a covid, ha szintén a hív alkotóelemét is tartalmazza, akkor most pár hónap alatt, egyértelmű hogy nem találtak rá ellenszert.
Ez a vakcina nem tudom mikor lesz vagy lesz-e egyáltalán? Viszont ha lesz, akkor nem lesz lehetetlen a Hív elleni védőoltás előállítása sem!
De, mi lesz velünk akkor, ha a Covid19 szintén a Hív vírushoz hasonló módon, nem lesz rá védőoltás?
A vírusoknak nincsen sejthártyájuk, nem is sejtes élőlények (igazából élőlénynek sem lehet nevezni őket).
Én nem értek a belső égésű motorokhoz, ezért meg se próbálom megszerelni őket. Te se gyárts mindenféle összesküvés elméletet erről, ha közöd sincs a mikrobiológiához, epidemiológiához. Vedd fel a maszkot és tarts távolságot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!