A kollégiumi szobatársam csupa náthásan, megfázásos tünetekkel jött vissza tegnap a koleszba. Hogyan tudnám jelezni, hogy ezt nem kellett volna, és hogy inkább menjen haza?
Azért szomorú hogy ide jutottunk, már egy közönséges nátha miatt is megbélyegzik az embert.
Ráadásul a covidnak nem is tünete a tüsszögés/orrfolyás, és ez lehet sima allergia is.
"és ez lehet sima allergia is."
Meg lehet valami más betegség is.
#9,
Én is elkaptam valamit, kit hibáztassak, kire mutogassak ujjal?
2 nap alatt keresztül ment rajtam és kész.
Szerintem a kérdező mondhatja neki, hogy menjen haza, de ha valami oknál fogva nem teheti, akkor nem teheti.
Én is mentem már kollégiumba náthásan. Nem azért mert olyan kedvem volt, szívesebben maradtam volna otthon, de volt olyan tanárom aki az orvosi igazolást sem fogadta el, és be kellett mennem.
Nem kellene így ítélkezni...
#8 voltam
A szobatársad tünetei nem utalnak koronavírusra.
Ősszel és télen nagyvárosokban a lakosság fele felső légúti tünetekkel küzd. Ha egy náthával mindenki otthon maradna, az sokkal keményebb "maradj otthon" lenne, mint ami tavasszal volt.
Nem fog senki otthon maradni egy náthával, ahogyan tavaly ilyenkor sem maradt otthon.
Ma engemet meg kizavartak óráról és bekísért az iskola orvos maszkban egy elkülönítőbe ahol steril maszkot húzattatak velem fel és értesítették a házi orvosom azért mert órán 2x kifújtam az orrom, meg köhögtem vagy kettőt.
Ez így rendben van???
Szerintem ez túlzás!
Egyébként most két hét pihi, de csütörtökön hív az orvos és ha állapotom romlik akkor tesztet rendeltet el.
(középiskola)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!