Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Szerintetek van koronavírus?

Szerintetek van koronavírus?

Figyelt kérdés

Furcsa ,mert ha jól megnézzük, mindenki légből kapott hírekre alapoz.

Senki nem tud igazi bizonyítékot adni a vírusról.

Most akkor mi is van..

2020. aug. 30. 07:07
 61/91 anonim ***** válasza:
68%

"Hát hasonlítsd össze az adatokat .Pl a koronavírus statisztika ,a német és magyar esetleg osztrák között.Majd nézd meg az egészségügyet.Összehasonlítás képpen,ezekszerint a magyar egészségügy a legjobb."

????

Értő olvasás? Marhára nem azt írtam, hogy kizárólag és egyedül csak az egészségügyön múlik. Azon is, meg máson is. De ezt már 2x leírtam. Fuss neki még egyszer.

2020. aug. 30. 13:30
 62/91 anonim ***** válasza:
68%
Mondjuk ha nem Magyarorszagon okosodnal, akkor sajat szemeddel is meggyozodhetnel errol. Nem kivanom, hogy ott is az legyen. Addig rendben van a ketelkedes, amig betartod a szabalyokat. Addig a maganugyed.
2020. aug. 30. 13:34
 63/91 A kérdező kommentje:

Ezt most nem értem.

Kérlek fejtsd ki jobban.

2020. aug. 30. 13:42
 64/91 A kérdező kommentje:

Mért gondolod hogy ez mindenki magánügye?

Az hogy hiszek e Istenbe magánügy.

Ez globális ,és ha minden igaz fenyegeti mindenki életét.

2020. aug. 30. 14:11
 65/91 A kérdező kommentje:

61. Adj egy írást ,hogy gondolod mitől lesz ilyen egy statisztika.

Ne nagyjából.

Próbáld elmagyarázni miért van kihatással a statisztikára ,azok amiket felsoroltál.

2020. aug. 30. 14:20
 66/91 A kérdező kommentje:

El tudja valaki magyarázni magyarország koronavírus statisztikáját miért ilyenek az adatok?:)

Aki elmeséli ,kap egy csókot Geronazzó Mariskától!:)

2020. aug. 30. 14:38
 67/91 A kérdező kommentje:

Tényleg csak ennyire futotta gyerekek?:)

Mondom én hogy nincs itt korona...

2020. aug. 30. 16:27
 68/91 anonim ***** válasza:
68%

Senki nem kap rajtad kivul ekkora rohamot a témától, inkabb eli az életét, csak ennyi.

Lehet, nem artana valami vizsgálat es terapia nekes amugy, ezt minden jóindulattal mondom

2020. aug. 30. 16:37
 69/91 A kérdező kommentje:

Én csak próbáltam hergelni az embereket ,hogy beszéljenek a témáról.De látom ,semmi értelme.

Bocsánatot kérek.

És felejtsétek el amit írtam.

2020. aug. 30. 16:46
 70/91 anonim ***** válasza:
68%

A családból többen is megbetegedtek nálunk, egyikük elég nehezen is viselte(külföldön élnek),+van orvos ismerősünk. Ilyesmire gondolsz, édes fiam? Ezen az oldalon rengetegen leírtak már hasonlókat, azokat nem olvastad? Vagy netán nem hiszed el? Hiszen mindenki át akar verni, mindenki le van fizetve.. Olyan mérhetetlenül ostoba vagy,

hogy azt már fáj nézni...

2020. aug. 30. 17:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!