Apámra veszélyes e a koronavírus? 38 éves , magas vérnyomása van de viszonylag egészséges...
Figyelt kérdés
Tehát igaz hogy magas a vérnyomása de egészséges életet él. Még nálam is többet tud mozogni , mindent bír , akár a nehezebb munkákat, bármit. Nem cigizik, egészségesen táplálkozik. De ugye nem veszélyes rá a koronavírus , nem szeretném ha bármi történne vele...2020. aug. 29. 08:20
11/21 anonim válasza:
Kérdező, akkor nem kell aggódni, de a kérdésed alapján apádnál rendben van tartva a vérnyomása, kezelve van és ő is betartja, amit kell.
Nekem egyik nagybátyám szintén magas vérnyomás problémás, de ő nem szedte rendesen a gyógyszert, dohányzott, alkoholizált, nemrég strokeot kapott, most gépek tartják életben és nem lehet visszahozni, csak várják, hogy felmondja a szervezete a szolgálatot. Apád nem ennek a kategóriának tűnik, ahogy írsz róla, szóval nyugi. :-)
12/21 anonim válasza:
10-es, nem ugyanaz, de ugyanúgy probléma láz esetén.
"A szervezetet megterheli a lázas állapot, mert ilyenkor az életfunkciók (vérnyomás, légzés, pulzus, izomtevékenység) működése fokozódik."
13/21 anonim válasza:
12es. Az apja rendszeresen mozog. Azt vágod ugye? Szóval a szervezete már megszokta hiába van gond a vérnyomással.
14/21 anonim válasza:
13-as, olvastad a többi kommentet is? Le lett írva, hogy az ő esetében nem kell ezen aggódni, csak elmagyaráztam azt is, hogy miért jelent kockázatot. Stimm?
15/21 anonim válasza:
Akkor bocsánat. Átsíklott a figyelmem ez felett.
16/21 anonim válasza:
Ez a korona mizeria egy felfújt lufi. Kb olyan, mint ha jovőre kitalálnák, hogy be kell zárkózni es rettegni az influenzától. Kérdezzétek meg az ismerőseiteket, hogy voltak e koronások és, hogy ismernek e olyat, aki volt és gépre került? Kb annyira kell aggódni, ahány igen választ kaptok.
17/21 anonim válasza:
Sajnos kiszámíthatatlan ki hogy reagal rá. Gyógyult már meg 100 éves néni és szerzett maradandó károsodásokat fiatal ember.
18/21 anonim válasza:
Kiszámíthatatlan. De szerintem az életkora nagyon kedvező, ellensúlyozza a magas vérnyomást. Esetleg sikerült kideríteni, hogy mitől van magas vérnyomása? Kezelve van gyógyszerekkel? Már megfertőződött, vagy csak aggódsz, hogy mi lesz, hogyha elkapja? Egyébként milyen a vércsoportja? Mert pl. ha 0-ás, az is kedvező.
19/21 anonim válasza:
38 eves? Most viccelsz? Az en faterom 65,na miatta aggodom. En magam 25 vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!