Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Miért van mindig vas hiányom?

Miért van mindig vas hiányom?

Figyelt kérdés
Évente járok vérvételre, csak úgy ellenőrzés képen, hogy megnyugtassam magam, hogy nincs semmi bajom. Általában minden rendben szokott lenni, csak a vas van megcsillagozva. Először azt mondta, hogy orvos, hogy hát ez nem nagy baj, csak pótolni kell és ennek köszönhető a fáradékonyságom, és a szemeim alatti karikák. Ilyenkor általában sok vasban gazdag ételt eszek és kiegészítés képpen vaskapszulát. Halványodik a karika szemem alatt és frissebb is leszek, aztán a következő laboreredményemen megint meg van csillagozva a vas, hogy kevés van. Miért ürül ki belőlem ilyen könnyen?
2010. aug. 5. 13:55
 1/6 anonim válasza:

Talán koplalsz. Esetleg nem eszel elég húst. Azokban rengeteg vas van. Olyan nincs, hogy a vas csak úgy távozik a szervezetedből.

Ha esetleg vega vagy, akkor az se baj, egy pár zöldség is sok vasat tartalmaz.

2010. aug. 5. 14:06
 2/6 anonim válasza:
Ha lány vagy, az erős menstruációs vérzés is okozhatja.
2010. aug. 5. 14:13
 3/6 A kérdező kommentje:
Fiú vagyok és nem vagyok vegetáriánus sem, bár tényleg nem mindennap eszem húst.
2010. aug. 5. 14:14
 4/6 anonim ***** válasza:
Sok oka lehet,lehet ugye a fent említettek,vagy felszívódási zavar a belekben.De ha nincs fogyás,hasmenés,görcsök,láz esetleg,akkor sztem nem a bél.De ezt a háziorvosnak tudnia illene
2010. aug. 8. 14:42
 5/6 A kérdező kommentje:
Akkor érdemes vele háziorvoshoz fordulni? Lehet belőle komoly bajom?
2010. aug. 8. 20:24
 6/6 anonim ***** válasza:
Persze,feltétlen menj el és kérdezd meg tőle mitől lehet szerinte.Ha leszarja menj el belgyógyászhoz.Székletmintát néztek van e benne vér?
2010. aug. 9. 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!