Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Középfülgyulladásom van, a...

Középfülgyulladásom van, a fájdalom nem múlik, mit tegyek?

Figyelt kérdés

2 napja próbálok bejutni a fül orr gégészhez, de nem hajlandóak fogadni, a túl sok beteg végett. Elmentem a háziorvoshoz, azt állapította meg, hogy középfül gyulladásom van, adott egy cseppet meg egy gyulladáscsökkentőt, ez egy napja történt. A fájdalom nem akar elmúlni, éjje fél óránként felkelek, lázas vagyok. Használtunk kövi rózsát, forró sós zoknit, aloevera sprét, de semmi. Mit tudok tenni a fájdalom csillapításának érdekében?

16/F

2020. aug. 19. 20:44
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Az antibiotikum hatott, kidugult a fülem és már nem fáj, köszönöm mindenkinek! 😁
2020. aug. 24. 19:58
 12/17 anonim ***** válasza:
☺️
2020. aug. 24. 22:50
 13/17 A kérdező kommentje:
Sajnos... Újra elkezdődött... a jobb fülem elmúlt, most pár nap alatt a bal fülemmel ugyan ez a gond. Nem értem, mi rosszat tettem... 🙏
2020. aug. 30. 00:07
 14/17 anonim ***** válasza:
Mutasd meg azt is a fuleszeten. Nem kell beutaloért menni a hazidokihoz, mert esetleg csak megint leraz valami idohuzo fulcseppel. Minél előbb lássa szakorvos!
2020. aug. 30. 05:46
 15/17 A kérdező kommentje:
Szakorvos sajnos szeptember végére tud időpontot adni... És szó szerint ki lett jelentve, hogy időpont nélkül meg lehet halni, mert idézem "Másoknak is fáj a füle"
2020. aug. 30. 15:01
 16/17 anonim ***** válasza:

:((

Szerintem a meleg só nem jó, mert attól fáj, hogy be van gyulladva, a meleg só meg fenntartja a gyulladást...

2020. aug. 30. 15:42
 17/17 A kérdező kommentje:
Mondhatni megszoktam. Éjjel van az a pont, hogy szó szerint bele döglök a fájdalomba. Remélem holnap fogadnak
2020. aug. 30. 18:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!