Középfülgyulladásom van, a fájdalom nem múlik, mit tegyek?
2 napja próbálok bejutni a fül orr gégészhez, de nem hajlandóak fogadni, a túl sok beteg végett. Elmentem a háziorvoshoz, azt állapította meg, hogy középfül gyulladásom van, adott egy cseppet meg egy gyulladáscsökkentőt, ez egy napja történt. A fájdalom nem akar elmúlni, éjje fél óránként felkelek, lázas vagyok. Használtunk kövi rózsát, forró sós zoknit, aloevera sprét, de semmi. Mit tudok tenni a fájdalom csillapításának érdekében?
16/F
Jó lenne ha a szülőd veled menne,azt nem lehet könnyen lerázni.
Igaz nem kell beutaló,de a házi orvosod írhatna ,és ráírja sűrgős .
A kerdesben irtad hogy gyulladascsokkentot szedsz. De en azt mondtam pont , hogy a sima gyulladascsokkento ha nem eleg; akkor adnak antibiotikumot. A ketto nem ugyanaz! (Pelda: ibuprofen az gyulladascsokkento; Amoxicilin egy antibiotikum)
Pontosan mi a neve a gyogyszernek amit szedsz? Mert ha egy antibiotikumtol nem mulik ennyi ido utan akkor ott nagyobb gond van.
A gyógyszer Cefzil, emellé szedek fájdalomcsillapítót ami Diclac.
A fülcsepp pedig polydexa
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!