Van aki felnőttként is ugyanannyit náthás mint gyerekként?
Nekem is időszakos ez! Gyerekként sokat betegeskedtem, de középiskolában nem sokat. Aztán úgy évente 1-3×, majd amikor dolgozni kezdtem, akkor megint sokat, főleg mióta a kollégámnak, akivel osztozunk az irodán, gyereke született és mindent hazahoz az óvodából. Ő is annyira "felelős", hogy amint lemegy a láza 39 alá, már jön. Ott haldoklik, köhög stb., de bejön dolgozni, pedig nálunk nem lenne muszáj annyira, de úgy látszik neki kell nagyon a keresete. Ha elkapom tőle, engem ezek kiterítenek 2 hétre. Amiből ő meggyógyul két nap alatt... Úgyhogy amit ő nyer ezen, annak én a többszörösét bukom el pénzben, mert ő ennyire "nagyon" odafigyel arra, hogy ne hordja szét a kórokozóit. Az már szinte magától értetődő, hogy tömegközlekedéssel jár be... De az az érdekes, hogy tavaly augusztustól, majd a vesztegzár idején (amikor én tényleg otthon voltam, kéthetente mentem ki piacra), mégis 2-3 naponta volt valami panaszom, fájt a torkom, köhögtem párat, aztán ez mindig elmúlt és visszatért. Kb. júliusban aztán ez megszűnt, azóta nincs.
De az is érdekes, hogy gyerekként allergiás voltam minden tipikus allergén fának, fűnek a virágporára, ki is van mutatva Prick-teszttel, de amikor elkezdtem az egyetemet, ez eltűnt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!