Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » SOS!? Egy buli után teljesen...

SOS!? Egy buli után teljesen ki ment a fejemből a felhelyezett tampon..

Figyelt kérdés
kb 45 óráig észre se vettem.. azonnal kivettem, és egy alapos fürdőt vettem, nem érzek semmi fájdalmat a közérzetem is jó. Lehet esetleg valami bajom vagy megúszom nőgyógyász nélkül?

2020. aug. 9. 22:38
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
76%
Egyrészt a tampon felszínén is lehetnek baktériumok másrészt a hüvely flórájában is vannak. A sokáig fel helyezett tampon meleg ágya a kórokozóknak, bár ahoz hogy vérmérgezést okozzon ritka. Hüvely gyulladást okozhat , és nyilván ha nagyon sokáig benne van a tampon akkor olyannyira elszabadulnak a baktériumok hogy bele kerülhetnek a véráramba. De ez leginkább akkkr fordul elő ha vizes közegben is megfordult az illető (medence , természetes vizek stb..)
2020. aug. 9. 23:17
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Velem is előfordult már, hogy az utolsó tamponról elfeledkeztem és szexeltünk is a párommal. Napokkal később jött egy megérzésem, hogy meg kéne nézni biztos, ami biztos. Hát ott volt, kiszedtem nagy nehezen.

Nem lett tőle semmi bajom, biztos, hogy neked sem lett, mert már nagyon rosszul lennél.

Oda kell figyelni erre, inkább nézd meg kétszer mindig.

2020. aug. 10. 01:10
 13/15 anonim ***** válasza:
34%
Nálam az a rész ütötte ki a biztosítékot, hogy van ilyen. 45 órán keresztül, tamponnal közösülés. Tessék lányok? N
2020. aug. 10. 04:31
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
velem is volt már ilyen, bűzös folyásom volt, elmentem nőgyógyászhoz és ő kivette. nem is tudtam h maradt bent. semmi gyógyszert nem kellett szedni
2020. aug. 11. 16:30
 15/15 anonim ***** válasza:
Akko mé nem vezted észre?
2020. aug. 11. 17:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!