Tampon felhelyezése. Hogyan?
Eddig mindíg betétet használtam, viszont most úgy adódott, hogy tampont kell. Csak fogalmam sincs, hogyan kell felhelyezni. Szűz vagyok, megfelelő méretű tamponmal. Kérlek érthetően írjátok le, a felhelyezés folyamatát.
(nem kérek privátokat)
16/Lány
Mi az, hogy kell?!
Maradj a betétnél, a tampon amúgy is tök egészségtelen!
Szia! :)
Interneten nagyon sok mindent megtalálsz és mint előttem is írták a tampon dobozában található h.utasítás sokat segít majd! Sok Sikert!
Remélem tudok segíteni:
Ellazulsz,fontos hogy ne legyél feszült,fogod a tampont,kibontod,kihúzod belőle a madzagot,kisterpesz, kicsit leguggolsz,és megpróbálod felhelyezni...akkor jó,amikor nem érzed,hogy ott van.Elsőre nem biztos hogy menni fog,elég kellemetlen érzés lesz,de majd belejössz.
Hajrá!
A tampon mérete a menszesz erősségétől függ. Próbàld a minit ha gyenge a vérzés. A normàlt ha erősebb. Supert ha nagyon erős.
A legegyszerűbb ha leguggolsz, és úgy teszed fel, középső ujjal, mert az a leghosszabb.
A Silk touch fàtyolos O.B. guggolva egy pillanat alatt felcsúszik.
Mikor kibontod, a madzagot hatàrozottan ràntsd meg. Így ellenőrzöd nem e selejtes.
Én 17 éve menstruàlok és kB 3 hónap után tampont is hasznàltam, sosem talàlkoztam még olyan tamponnal aminek elszakadt vagy kiszaradt a madzagja, de sosem lehet tudni.
Szóval guggolsz, kezedben a kibontott, megràntott madzagú tampon odahelyezed a hüvelynyílàshoz. És a középső ujjaddal felnyomod ameddig csak tudod. Ha közben úgy érzed kicsit jobbra vagy balra ment az iràny akkor húzd vissza teljesen, és újra dugd fel. Kicsit irànyítsd hàtrafelé. Szóval a feneked felé. De érezni fogod.
A madzag ott fog csak lógni. Én mindig előre teszem a csikó felé a nagyajkak közé.
Tegyél be betétet is a biztonsàg kedvéért. Így nincs baj akkor sem ha àtàzol.
Amikor kuveszed, ugyanez a módszer.
Leguggolsz, megfogod a madzagot, màsik kezeddel fogj egy darab wc papírt a hüvelyed alà, ahol ki fog jönni a tampon, mert csöppenhet vér ha nagyon tele van a tampon.
Lassan kihúzod a tampont,wc papírba csomagolva a kukàba teszed és felteszel egy újat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!