Ki tudja mi van benne, és csak a "gyógyszer"gyártók szedik meg magukat ezzel.
2020. júl. 29. 23:30
2/27 anonim válasza:
Majd jó pár év múlva,ha használ
2020. júl. 30. 01:00
3/27 anonim válasza:
Akkor sem ha fizetnek!
2020. júl. 30. 01:22
4/27 anonim válasza:
Nem.
2020. júl. 30. 02:32
5/27 anonim válasza:
"A kockázatok, és mellékhatások tekintetében............"
NEM!!!
Nem vagyok én kísérleti nyúl.
2020. júl. 30. 04:03
6/27 anonim válasza:
Nagyon helyes, hogy a többség nem akarja magát beoltatni. Így legalább lesz munkájuk a temetkezési vállalkozóknak, a krematóriumoknak, és a kegyeleti tárgyak készítőinek. Ja, meg a koszorúsoknak, virágkötőknek - így a virágtermesztőknek.
2020. júl. 30. 06:47
7/27 anonim válasza:
Ha lesz oltás, akkor valószínűleg kénytelen lesz beadatni magának a többség. Lehet, hogy nem lesz kötelező, de nyugodtan mondhatják, hogy aki nincs beoltva, az nem mehet iskolába, óvodába, munkahelyre vagy bármilyen egyéb közösségbe. Személy szerint nekem fontosabb az, hogy nagyjából normális életet élhessek, biztosan nem fogok duzzogva elvonulni valami kommunába, szóval be fogom adatni.
2020. júl. 30. 08:04
8/27 anonim válasza:
Ha elegen lesznek akik nem oltatnak nem szabhatnak ilyen feltételeket. Nem állhatnak le az óvodák, munkahelyek, szolgáltatók mert a lakosság negyede vagy fele nem oltat. Ezt csak pár százalékos nem oltató lakosság esetében működik.
2020. júl. 30. 08:28
9/27 anonim válasza:
Ezek sem túl biztató dolgok, 15 önkéntesből négy meghal??
Egy ideig biztos nem, mert amúgy sokáig tart hogy egy oltást létrehozza ám, ez meg most úgymond versenyre megy.
Alapból nem vagyok oltásellenes, hálás vagyok hogy a tankönyvekben olvasok csak gyermekbénulásról, tbcről. Azok az oltások, amik több évtizede vannak, nálam nem képezik vita tárgyát, de ez a gyors megcsinált valami nem szimpatikus nekem sem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!