Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Tüszös Mandula gyulladás?

Tüszös Mandula gyulladás?

Figyelt kérdés
Már vagy 3 napja érzem, hogy nagyon fáj a jobb oldali garatmandulám (nyirokszövetem)! Azt szeretném kérdezni, hogy ha megműtetném, akkor mik lennének a hátrányai ( garatmandula eltávolítása) + vannak-e házi módszerek a fájdalmam csillapítására? (fájdalomcsillapítók nem hatnak+ a Tantum Verde sem!)
2020. júl. 23. 10:07
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Látott orvos és szedsz antibiotikumot, ugye?
2020. júl. 23. 10:55
 2/6 A kérdező kommentje:
Ezen a napon, vagy holnap megyek orvoshoz! De ebbe engem csak az zavar, hogy csak a jobb garatmandulám fáj! Köszönöm a válaszodat! És ha megkérdezhetem, neked van garatmandulád, és ha nincs nem hátrány?
2020. júl. 23. 11:17
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is csak egyik szokott fájni, nem mindig fáj mind a kettő. Házi praktika a sós vizes gargalizálás, de ha erre sem múlik 1-2 napon belül, akkor hívd fel a háziorvost és kérj időpontot vizsgálatra, mert lehet antibiotikum kell rá.
2020. júl. 23. 12:28
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod!
2020. júl. 23. 12:48
 5/6 anonim ***** válasza:

Ezzel nagyon megéri orvoshoz menni, mert ha szeded az antibiotikumot, nagyon gyorsan gyógyul.

A sárkánytűz torokőr (herbáriában lehet venni) jó rá, és a fokhagyma is. Magában kell 2-3 gerezdet megenni reggel és este, ha képes vagy rá, napközben is. Utána ne egyél ne igyál 2 óráig, hagyd, hogy hasson. Kellemetlen a fokhagyma evése magában, de tényleg működik.

Nekem rendszeresen volt ez a betegség. Végül meguntam és kivetettem a mandulámat. Azóta minden jobb.

2020. júl. 28. 10:18
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!
2020. júl. 28. 16:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!