Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Valyon meddig fog még tartani...

Valyon meddig fog még tartani ez korona vírus járvány!?

Figyelt kérdés
mikor fog már lecsengeni!?

2020. júl. 21. 00:26
 1/9 anonim válasza:
21%

Szerintem bő 1 èv kell!

Engem is nagyon idegesìt! Itt kinnt, is kèrdezik hogy meddig van mèg, mert utàljàk a maszk hasznàlatàt!Mindenki vàrja hogy, le csengjen ez az egèsz! Ez ìgy nyàrra nagyon sz..!

2020. júl. 21. 00:30
 2/9 anonim válasza:
10%
Vannak ezek a nagyon szuper orvosi meg vìrusi tudomàny egyetemek! Èn a helyükbe repülőkkel permeteznèm vègig az egèsz orsźàg helyeket! Mindenhova antibakteriàlis szerekkel! Nem maszkot szàllìtani ide meg oda! Maszkban nem kap friss oxigènt a tüdő!
2020. júl. 21. 00:33
 3/9 A kérdező kommentje:
Bő egy év az annyit jelent, hogy még a következő 2021esev is erről fog szólni.
2020. júl. 21. 00:39
 4/9 A kérdező kommentje:
erről is erről a kész őrületről.
2020. júl. 21. 00:40
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Senki sem örül neki, hidd el. Sokaknak tönkrement az élete miatta, akit így vagy úgy érintett, akár munkahely, akár családi gondok.. Nekem is romokban hever az életem.

Kérdésre válaszolva, amíg nem lesz oltás, ha nem is adatja be mindenki, de az emberek jó része biztosan, akkor már nem lesz miatta ekkora pánik, hiszen meg lehet előzni.

Vagy ha nem oltás, akkor ellenszer, amivel a kialakult betegséget 100%-osan gyógyíthatják.

Az antibakteriális cuccal meg permetezhetik a világot vírus ellen... tedd tisztába a fogalmakat mielőtt hülyeséget terjesztesz.

2020. júl. 21. 01:03
 6/9 A kérdező kommentje:
Én nem terjesztek hülyeséget.
2020. júl. 21. 01:05
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem, azt a részt a második kommentre írtam.
2020. júl. 21. 01:08
 8/9 A kérdező kommentje:
Akkor felesleges akármibe bármibe is belekezdeni.
2020. júl. 21. 01:30
 9/9 A kérdező kommentje:
Na jólvan akkor köszi köszönöm szépen a válaszukat kérdésemre meg mindenjot kívánok önöknek is viszlát.
2020. júl. 21. 01:59

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!