Fülzúgás, halláskárosodás, visual snow, övsömör, szédülés, gyengeség és elektromosság-érzet a testben. Mi lehet ez? Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Ha kell, részletezem, de nagyon hosszú lenne az egész történet.
Az övsömört a háziorvos állapította meg, miután már megvolt a többi tünetem.
Sajnos magamtól kellett rájönnöm, hogy ezt az egészet az a vírus csinálta, ami a bárányhimlőt okozza, mert a kórházi kezelés során csak a BPPV lett kiszúrva, pl. a szemkáprázással nem is foglalkoztak...
A halláskárosodást a zajos munkahelyre fogták, holott egyik napról a másikra jöttek a tünetek...
Nagyon stresszes az életem, hallókészülékre lenne szükségem, de addig millió vizsgálat vár rám,persze mindegyikhez időpont kell.
Vannak itt hasonló helyzetben lévők? Mit tudok tenni? Hogyan könnyíthetném meg az életem?
2020. júl. 15. 19:50
11/19 anonim válasza:
Hasonló tüneteim voltak nálam is. Ami a tüneteim okozta az..az nem lyme kór, hanem egy rossz fog volt. Egy gócos fog, ami folyamatosan gyulladásban volt és a toxinok szépen szaporodtak a szervezetemben, mindenféle tüneteket okozva. Zsibbadás, bizsergés, áramütés érzések, fájdalmak testszerte, látászavarok, fáradtság, memóriaproblémák, izületi problémák, fáradékonyság, rossz közérzet, emésztési problémák, bőrtünetek, hajhullás stb stb. Én a helyedben elfelejteném a lyme kórt.
12/19 anonim válasza:
Milyen az a mű áramütés érzés?
13/19 anonim válasza:
Csak simán áramütés érzés, tudod mikor megcsap az áram :D
16/19 anonim válasza:
11-es : a rossz fogadra, hogy derult feny? Panorama rontgen? Vagy fajt is?
17/19 anonim válasza:
Kedves kerdezo! Koponya MR-t csinaltak?
18/19 anonim válasza:
#16 igen panoráma röntgen, nem fájt egyáltalán
19/19 anonim válasza:
Szia, kiderült mi okozza ezeket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!