Fülzúgás, halláskárosodás, visual snow, övsömör, szédülés, gyengeség és elektromosság-érzet a testben. Mi lehet ez? Mit tegyek?
Ha kell, részletezem, de nagyon hosszú lenne az egész történet.
Az övsömört a háziorvos állapította meg, miután már megvolt a többi tünetem.
Sajnos magamtól kellett rájönnöm, hogy ezt az egészet az a vírus csinálta, ami a bárányhimlőt okozza, mert a kórházi kezelés során csak a BPPV lett kiszúrva, pl. a szemkáprázással nem is foglalkoztak...
A halláskárosodást a zajos munkahelyre fogták, holott egyik napról a másikra jöttek a tünetek...
Nagyon stresszes az életem, hallókészülékre lenne szükségem, de addig millió vizsgálat vár rám,persze mindegyikhez időpont kell.
Vannak itt hasonló helyzetben lévők? Mit tudok tenni? Hogyan könnyíthetném meg az életem?
A tünetek megjelenése előtt szuper emlékező tehetségem volt, azóta sokszor nem jutnak eszembe szavak, nem tudom rendesen kifejezni magam. Gyakran írok el dolgokat, és, bár visszaolvasom, nem mindig veszem észre a hibát.
32 éves vagyok.
Az ízületi gondokat is kihagytam. Nagyon hamar elgémberednek, pedig igyekszem sokat pihenni munka után. Gyerekem sincs, hogy ennyire semmi energiám ne legyen.
Pár hónapja, ahogy olvasgattam a neten, rátaláltam a lupuszra, és sok mindent megmagyarázna, de nem tudom eldönteni, hogy ami az arcomon van, az az az elváltozás lenne-e. Nem olyan feltűnő.
Nem vizsgálták még.
De annak lennének jelei a bőrön, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!