Létezik olyan biztosító, amelyik a Korona-vírus által okozott károdat kompenzálja ? Pl. Munkahely elvesztése, kórházi tartózkodás, többletkiadás az élemiszerre..... stb
Szerintem nem vagyok ezzel egyedül. 3 hónapig bezárva az ember folyamatosan nassol.
Egyébként a közvéleménykutás is kimutatta ezt.
Köszi, ez utóbbi válasz nekem értelmezhetö, én is ilyen dologra gondoltam a szabályokkal kapcsolatosan, de biztos nem voltam benne.
Egyébként egy elöbbi beírásra is válaszolva, nem az önuralom kérdése az, hogy a karantén alatt az emberek többsége meghízott.
Nem csak a nassolás, hanem a semmittevés is hozzáárul ehhez.
Ùjsághír, amiért ezt a kérdést feltettem. Na, nem gondolom, hogy München és Budapest közé egyenlöségjelet lehet tenni, de megtörtént, hogy a Corona-vírus miatt fizet a biztosító:
Egymillió euró
Augustiner-Wirt megnyeri a korona pert
2020. október 1
Christian Vogler, a müncheni „Augustinerkeller” bérbeadója pert nyert biztosítási társasága ellen. Most meg kell fizetnie a korona leállításából eredő veszteségeit - egymillió eurót. Vogler számára jelzés a vendéglátósok számára, akiket fenyeget a létük.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!