Megkarmolt a macska elkaphattam tőle valamit?!
Figyelt kérdés
Barátom macskája megkarmolt a hüvelykujjamon egy kicsi helyen (Par mm)
(kinti macska de nem nagyon jár el)
Eset után egyből szappannal kezet mostam, 15pre rá betadine-al lefertőtlenítettem.később még "alone first"-tel akarom lefújni.tetanuszt 9honapja kaptam,tehát meg "érvényes".De annyi mindent hordoznak és félek😓
2020. júl. 3. 19:07
1/10 A kérdező kommentje:
Kimaradt:15F eleg hipochonder alkat..
2020. júl. 3. 19:09
2/10 A kérdező kommentje:
*kikor megkarmolt nyomkodtam hogy jojjon ki ver ki is jött sok ,de szerintem mert pont az ujjhegyemet kapta el
2020. júl. 3. 19:11
3/10 anonim válasza:
Nemhiszem, hogy lesz valami bajod. Ha a következő napokban rosszabbodik a helyzet akkor menj orvoshoz.
4/10 anonim válasza:
Már miért kaphattál volna el valamit is? Mintha csak egy papírral megvágtad volna magad! Csak lejött a bőr! És a cica nem hordoz a körmén semmit! NYUGI!!!!
5/10 A kérdező kommentje:
Igen csak mint emlitettem eleg hipochonder alkat vagyok.koszii a valaszt
2020. júl. 3. 19:32
6/10 anonim válasza:
#5:
Szerintem előbb-utóbb meghalsz ....
7/10 A kérdező kommentje:
🤣biztató
2020. júl. 4. 07:01
8/10 anonim válasza:
Esetleg "macskakarmolási betegséget", fiamnak volt ilyen, magas láz, mirigyei beduzzadtak, de szerintem elég ritka, hiszen sok embert megkarmol a macskája és nem lesz semmi baja.
9/10 anonim válasza:
Szia!
Az előzőhöz csatlakoznék.
Valóban ez a neve amit esetleg el lehet kapni, a Bartonella Henselae nevű kórokozó okozza.
Ha ez lenne a bajod, akkor nyirokcsomó megnagyobbodásaid lennének, lehet lázad valóban.
De ha elmúlik minden pár nap alatt és teljesen jól vagy akkor nem kaptál el semmit :)
10/10 anonim válasza:
Engem rendszeresen megkarmol a macska, előtte meg a fene tudja hol csavarog. Sosem lett tőle bajom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!