Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Mi az értelme a távolságtartás...

Mi az értelme a távolságtartásnak(Social Distancing) a koronavírus kapcsán? Mennyit ér?

Figyelt kérdés

Valaki elmagyarázná hogy miért adják be megoldásként a távolságtartást? Mit segít, milyen tudományos háttér van mögötte?

Nem hallottam még egy szakértő tudóst nyilatkozni erről, csak is politikust. Hogy őszinte legyek nem vagyok meggyőződve arról hogy bármi haszna van. Kicsit mintha csak gumicsontot hajítottak volna a tömeg elé hogy elhihessék ezzel védve vannak.

Lássuk csak mennyire is használható ez a Social Distan ing.

Vegyük alapul a boltban sorban állást. Ha az első ember fertőzött, mi a garancia arra hogy a többi ember aki bekesétál majd a kilélegzett felhőbe nem fertőződik meg a vírus által?

Ugye a maszk állítólag megvéd. De a ruhádra rákerülhet, azt meg hazaviszed.

Kétlem hogy bárkinek is van olyan fertőtlenítő berendezése mint amit az Androméda köd c. filmben használtak.

Amit itt a vírus burjánzása alatt tapasztaltam az óvintézkedések terén az siralmas és nevetséges.

Komolyan még csak itt tartunk a 21. században?

De meglehet hogy a távolságtartás egy bevált módszer, csak én kételkedem és Borisz Dzsonszonnak igaza van, csak engem nem győzött meg.

2020. jún. 21. 00:07
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
Akkor maradj otthon orokre
2020. jún. 23. 08:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!