Én voltam a héten plazmát adni, s KELLETT naszkot hordani míg ment a dolog. Szóval hazudsz!
S bemásolom még egyszer a kommentem, amit nem tudtál értelmezni. Tudom, nehéz lehet neked ilyesmi.
"Minden kórházban és egészségügyi helyeken kötelező a maszk!"
2020. jún. 21. 23:07
32/39 anonim válasza:
Az megvan hogy nem mindegyik cégnél ugyanazok a szabályok?
Ebben a városban 2 ilyen cég van itt amikor az egyikben már rég kellett a másikban még nem... Van az országbank 8 féle cég egyáltalán nem ugyanazok a szokások, szabályok vannak...
2020. jún. 21. 23:35
33/39 anonim válasza:
Neked nehéz értelmezned azt hogy van az országban több cég és nem ugyanazok a szabályok ahogyan a költségtérítés sem.. De hát magyarázhatom én ezt egy agyhalottnak... 🤦♀️🤦♀️
2020. jún. 21. 23:37
34/39 anonim válasza:
Amúgy nyugodtan kérdezd meg a Plazma Center fb oldalán és majd kiderül hogy te hazudsz :))
2020. jún. 21. 23:39
35/39 anonim válasza:
Amúgy meg nem is hiszem el hogy voltál plazmát adni mert akkor jobban tudnád ezeket a dolgokat hogy kb ahány ház annyi szokás mivel mondom, van már kb 8 féle cég ezeknek mindnek különböző a tulaja valamelyik német vmelyik magyar, cseh stb. Itt az egyiknél már kb áprilisban kellett a maszk míg a másikban csak májustól. De ugyanez vonatkozik a költségtérítésre is, hiába törvény hogy elvileg mindenhol kb 4-5 ezer ft a maximálisan adható összeg, attól még valamelyik cégnél kapsz tizet is van ahol hetet. Úgyhogy ennyit a maszkról is.
2020. jún. 22. 00:01
36/39 Hozé don Padrafos válasza:
Nem törölték el. Kell a maszk. Én még akkor is fogok majd hordani, ha már tényleg nem kell. Rájöttem, hogy jó. Az emberek végre nem jönnek közel, tudok nyugodtan vásárolni, és nem érzem a büdös bagószagukat, gázszagú hagymaszagú kabátjukat. Még náthás sem voltam! Nekem csak jót tett a vírusos időszak, mert szeretek egyedül lenni és a gondolataimra még soha nem volt ennyi időm, mint mostanában. Félek, meg fogok őrülni, ha megint vissza kell térni az illendő kötelező csevegéshez, mert hogy mennyire utálom az üres dumát, arra nincsen szó.
2020. jún. 22. 03:50
37/39 Hozé don Padrafos válasza:
Még annyit, hogy a távolságtartással is csak nyertem: a munkahelyi étkezőben nem szabad egymás mellé ülni, kijelölt helyek vannak. Végre tudom, mit eszem, mert nem beszéltetnek a bunkók evés közben. Nálunk az a furcsa, ha valaki csöndben van ebéd közben, és ebbe nem bírok beleszokni. Gyerekkoromban az újsággal b-sztak a fejemre, ha evés közben beszéltem.
2020. jún. 22. 03:56
38/39 Meton válasza:
Azt elfelejtitek, hogy a regisztrált koronások ötöde meghal. Nézzétek meg a statisztikákat, ez valós adat. Budapesten minden harmadik regisztrált beteg meghal. Az meg rizsa, hogy az öregek halnak meg. Ez csak azért lehet, mert az öregekkel kevésbé törődnek.
Ha nem törődnénk a rendelkezésekkel, akkor úgy járnánk, mint más, kevésbé szerencsés ország. Például Olaszország, Anglia, Franciaország, USA. Náluk hullahegyek vannak. A hullák névtelen sírokba kerülnek. Ez nem hiszem, hogy hiányzik bárkinek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!