Meddig tart még a "maszkkorszak"?
Mire levehetned az orvosi maszkot, majd folveheted a csadort es a burkat. Most mar orokre tini ninja teknocok leszunk :)
Szerintem amugy tok jo, mert nem kell nezni masok fancsali kepet! Nekem tetszik.
"Mire levehetned az orvosi maszkot, majd folveheted a csadort es a burkat".
Szép kis jövő várna ránk, azt hiszem:-)
Kissé érdekes válaszopciókat adtál meg és mint így, nem is érvényes kérdés - de ez szakma, ne menjünk bele...
A kérdésedre válaszolva:
szerintem egyéb
Kifejtve: ne feledjük a vírus egyben egy nagy üzlet is... a gazdasági érdek azt diktálja, hogy most nyárra ne kelljen hordani. miért? ki akar úgy menni nyaralni, ha az üdülés alatt is azzal cseszegetik, hogy vegye fel a maszkot, amikor sörözne meg efféle? azaz nagyon visszafogja a keresletet! nem véletlen szerintem, hogy most vannak az enyhítések. előkészítik azt, mait írtam.
viszont ahogy beüt az ősz, kommunikálják a 2. hullámot, mert a pénz nagyúr! azért a 10x árban eladott maszk sok zsét hoz a kasszára. kb 50-100Ft-os előállítással egy kb 500Ft-os bevétel generálható...
Tehát most le kell majd venni nyáron és ősztől újra hordani kell majd!
Ez az én elgondolásom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!