Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Miért felesleges a maszk? Ezért!

Miért felesleges a maszk? Ezért!

Figyelt kérdés

[link]

Ez sok mindent megmagyaráz a járvány terjedésének lassúságáról is.

2020. jún. 9. 18:43
 1/9 anonim ***** válasza:
95%
És a kérdésed pedig...?
2020. jún. 9. 18:51
 2/9 anonim válasza:
100%
2020. jún. 9. 19:15
 3/9 anonim ***** válasza:
77%
Azért felesleges a maszk, mert 10-ből 8 ember rosszul hordja: kilóg az orra; kifordítva veszi fel; a lent van fent és ezért nem tud rásimulni az arcára; beszélgetés közben lehúzza magáról. Jobbnál jobb kifogások a rosszul hordott maszkra: pánikbeteg vagyok, allergiás vagyok, asztmás vagyok. Most képzeld el, ha egy orvos mondana ilyet, hogy nem visel maszkot, mert pánikol tőle... nyilván nincs ilyen, ha bár az orvosok között is vannak asztmások, csak tudják fegyelmezni magukat. Ha úgy sem megy a hordás, akkor ne hordjanak.
2020. jún. 9. 19:18
 4/9 A kérdező kommentje:
A kérdés, hogy minek hordani ezek után?
2020. jún. 9. 20:02
 5/9 anonim ***** válasza:
77%
Nem felesleges a maszk. De nekem pl volt ptxem és mikor a maszk rajtam van ugyam úgy fuldoklom és rosszul leszek hamar. Nem veszem le de rettenetesen szenvedek. Már nincs kedvem sehova menni ha jarműre kell szallni mert nem birom. Szédülni kezdek pár perc után. Többször elsirtam magam annyiran fuldokoltam. Sajnos aki fuldokolt már betrgség miatt annak ez borzasztó. Nem hiszti és ennek ellenére kitartottam eddig.
2020. jún. 9. 22:02
 6/9 A kérdező kommentje:
A cikkben lévő megállapításokra koncentráljunk, ne a saját (rém)álomvilágunkra. Ha a tünetmentes nem fertőz, minek neki a maszk? Nem értem, ezen a kérdésen mi nem világos.
2020. jún. 9. 22:09
 7/9 anonim ***** válasza:
33%

Kedves kérdező!

Egyetértek az állításoddal.

A maszk viszont nem azért lett bevezetve, hogy ne terjeden a vírus.

Az egész társadalmat érő korlátozások sem azért lettek bevezetve, hogy megállítság.

Ha ez lett volna a cél, csak az öregeket célozzák meg, és ő ellenük hirdettek volna ki szankciókat, ha elhagyják a lakást.

Nem lett volna olyan, hogy elmegyek vásárolgatni meg ilyenek.

Otthon ülsz és éhenpusztulsz, hacsak nincs rokonod aki visz neked kaját.

Aki kilép az utcára 50 év fölött, az megy a fogdára.

Itt az volt a cél, hogy leteszteljék, mennyire tudnak bennünket kontroll alatt tartani, mennyire lehet diktatórikus állapotokat fenntartani.

Szerencsére azonban az látszódik, hogy mi magyarok legalábbis nem mind hajtottunk fejet ennek a totális kontrollnak.

Ez persze nem azt jelenti, hogy én például azért nem hordtam a maszkot, mert lázadó típus vagyok, és vesszen a világkormány, hanem azért mert nettó fölösleges és az én alapvető emberi jogaimat, mint például a szabad légzés, ne korlátozzák pár rendelettel, tök fölöslegesen.

2020. jún. 10. 12:20
 8/9 anonim ***** válasza:
82%
A maszkot nagyon sokan , nagyon rosszul , rossz helyen hordják.. nagyon sok olyat látok hogy a nyílt utcán van rajta , de egy plázába vagy bevásárló központba pedig nincs... igazából pont fordítva kéne.. a nyílt utcán nem terjed a koronavirus, viszont ahol egyre több ember koncentrálódik egy helyre annál nagyobb az esélye.. sokan az orrukat pl kint hordják.. ettől még ugyanúgy elkapható.. a sebészeti maszkot arra találták ki hogy a műtőbe a sebészek ne fertőzzék meg a beteget.. ergo elkapható így is ,(persze a semminél minden jobb ). A legjobb az olyan maszk ami szűrővel rendelkezik. Tehát nem kell mindehol maszkot hordani.. A nyílt utcán , parkokban teljesen felesleges.. viszont a tömegközlekedésen, a plázákban, bevásárló kp-ban viszont kell.
2020. jún. 10. 21:49
 9/9 anonim ***** válasza:
82%

A Who azóta visszavonta, hogy a tünetmentes nem fertőz.

[link]

2020. jún. 11. 18:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!