Van itt olyan fiatal, aki azért hordja a maszkot, mert krónikus beteg és nem pedig kötelező neki?
Figyelt kérdés
Boltokban gyakorlatilag minden fiatal hordja (Aldi-ban láttam), de sztem csak kötelező rossz nekik. Nyílt utcán viszont kb. egy fiatalon se látom (Debrecen). Arra lennék kíváncsi, hogy van köztetek olyan akinek a fejében meg se fordult, hogy ne viselje, mert vagy autoimmun beteg vagy mondjuk magas vérnyomásos vagyis krónikus beteg?2020. máj. 25. 18:37
1/14 anonim válasza:
Azért hordjuk mert kötelező marhaság...
2/14 anonim válasza:
Biztos, de a maszk többet árt, mint használ. Értelmes ember önként nem hordja, sőt mindent elkövet, hogy ne is kelljen.
3/14 anonim válasza:
Az a baj, hogy mindenki elbirkult. Az emberek többsége tudja, hogy marhaság, mégis hordja. Pedig ha összefognánk és egységesen nem hordanánk a boltban, tömegközlekedésen, stb., akkor amíg egy-egy emberre rá tud szólni a biztonsági őr, mindenkire már nem fog, és akkor megoldódhatna a probléma. De így csak rosszabb lesz, nemsokára majd pelenka is kötelező lesz, mert mindenki be...r félelmében.
4/14 A kérdező kommentje:
Valami releváns normális válasz esetleg krónikus beteg fiataloktól?
2020. máj. 25. 21:16
6/14 anonim válasza:
A maszk többet árt. Főleg, hogy már nincs is járvány itthon. A maszk nem csak a koronavirust szűri ki, hanem semmilyen más bakteriumot és vírust nem kapsz el, amiket elkéne, mert ettől erősödik az immunrendszer.
7/14 anonim válasza:
Mit értesz krónikus beteg alatt? Nekem orrsövényferdülésem van és alig kapok benne levegőt. De rámerőltetik, mert hogy állítólag megvédi őket tőlem egy olyan a betegségtől, amit nem is hordozom. De én fulladjak meg, és ne kényeskedjek, ennyi áldozatot igazán hozhatok. Hoznék is, ha lenne értelme. De most az van, hogy én fulladjak meg, mert ők hipochonderek lettek és félnek egy iszonyatosan felfújt dologtól.
8/14 anonim válasza:
A maszk áráról meg ne beszéljünk... jó jó. Lehet venni moshatót, de az valami iszonyat kényelmetlen, mert rövid a gumija. Szemüvegbe egyszerűen nem lehet hordani. A sebészeti maszk meg egyszer használatos. Ha többször használod kockázatot jelent. A fene akar annyi pénzt maszkokra költeni.
9/14 anonim válasza:
Limfómás vagyok. Kaptam 12 kemót és 17 sugarat. Maszkozok. Egy éve lassan.. Én már akkor hordtam mielőtt a koronavírus megjelent.
10/14 anonim válasza:
Igen, immunbeteg vagyok,muszáj hordanom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!