Csak nekem fura, hogy most hogy lazítottak a korlátozásokon, rögtön full tele vannak a kocsmák meg az éttermek?
Tegnap mi is benn voltunk a városban, és hát fullon volt a város.
Tömve voltak a kocsmák, benn is kinn is.
Én megmondom őszintén nem szívesen ülök még be, amúgy sem szerettem soha bent ülni a büdös levegőtlen helyeken a tömegben, de most meg főleg nem szeretnék, viszont a párom barátai teljesen hülyének néztek engem emiatt.
Tisztában vagyok vele, hogy nincs a megyénkben beteg, de azért azt gondolom kicsit lehetne mindenki elővigyázatosabb.
És ne értsetek félre, magamat nem féltem, de azért az ember épp hogy találkozik a szülőkkel , nagyszülőkkel és nem hiszem , hogy rögtön mindenkinek tömegbe kell mennie.
Mondjuk amúgy sem szeretek már kocsmázni, csak sajnos a páromék még ebben vannak, hogy jaj de jó találkozzunk este 10 -kor és akkor kocsma.
Nekem százszor többet ér egy jó nagy kirándulás, közben sörözünk , mozgunk , eszünk , jókat bezsélgetünk és nem tömegbe bevonulunk.
Ó, értem!
"Magyarország csúnyán elesett volna, ha sokan megbetegnek egyszerre, mint az olaszoknál,"
Akkor ez vajon miért is nem következett be? Jajj csak nem azért mert szerencsétlen légúti vírus nem tudott a gazdijáról másokra átterjedni az üres utcákon, a bezárt szórakozóhelyeken, stb.?
Úgy vagy te orvos ahogy én az angol királynő. Agyatlan!
"Édes istenem, miért van ennyi h.lye?"
Sajnos egyébként is rengeteg van, de ezen a fórumon mintha direkt összegyűjtötték volna őket.
szia!
nekem is fura, én egy ideig még biztosan nem mennék sem ülnék be sehova:)
inkább elővigyázatos vagyok még egy kis ideig
akkor örülök, ha nem vagyok egyedül.
amúgy nekem a kerthelységekkel nincs bajom, csak azzal, hogy miért kell rögtön zárt térben is engedélyezni?
megmondom őszintén én anno nagyon örültem, amikor végre bezárták a kocsmákat, mert ha az embereken múlott volna, akkor végig tömve lettek volna a kocsmáj, vírus ide vagy oda..
Osztom 10-es véleményét. Mo-on 2017-ben 27000-en haltak meg influenzában, mégse fújt senki riadót, nem rendeltek el karantént, meg egyéb hülyeségeket, mint most, az 500 beteg láttán. Sajnos, már a WHO-t is a gyógyszeripar tartja fenn, ő diktál mindenben. Ha valamiből felszaporodott a készlet, tesz róla, hogy el tudja adni. Mint a spanyolnátha idején. Történt, hogy a Bayer által kifejlesztett Aszpirinnek lejárt a szabadalmi joga, és mivel addig igen szépen kaszáltak rajta, minden gyógyszergyár nyakló nélkül kezdte gyártani. Hamarosan hegyekben állt az eladhatatlan Aszpirin. Na, megjelent a spanyolnátha, és híresztelni kezdték, hogy az Aszpirin magas (több dkg-os!) dózisban hatásos ellenszer. A tengerentúlon itteni, itt meg tengerentúli (nem létező) példákksl dobálóztak, és lám, el tudták adni a felesleges Aszpirint. Az eredmény az lett, hogy a gyomor nyálkahártya szétmarásába többen haltak bele, mint magába a spanyolnáthába. Sebaj, 90 évre titkosították az anyagot, mg most is csak az angol nyelvű oldalakon lelhető fel.
Most nagyon úgy néz ki, hogy egy kötelező védőoltást akarnak elsózni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!