Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Csak nekem fura, hogy most...

Csak nekem fura, hogy most hogy lazítottak a korlátozásokon, rögtön full tele vannak a kocsmák meg az éttermek?

Figyelt kérdés

Tegnap mi is benn voltunk a városban, és hát fullon volt a város.

Tömve voltak a kocsmák, benn is kinn is.

Én megmondom őszintén nem szívesen ülök még be, amúgy sem szerettem soha bent ülni a büdös levegőtlen helyeken a tömegben, de most meg főleg nem szeretnék, viszont a párom barátai teljesen hülyének néztek engem emiatt.

Tisztában vagyok vele, hogy nincs a megyénkben beteg, de azért azt gondolom kicsit lehetne mindenki elővigyázatosabb.

És ne értsetek félre, magamat nem féltem, de azért az ember épp hogy találkozik a szülőkkel , nagyszülőkkel és nem hiszem , hogy rögtön mindenkinek tömegbe kell mennie.

Mondjuk amúgy sem szeretek már kocsmázni, csak sajnos a páromék még ebben vannak, hogy jaj de jó találkozzunk este 10 -kor és akkor kocsma.

Nekem százszor többet ér egy jó nagy kirándulás, közben sörözünk , mozgunk , eszünk , jókat bezsélgetünk és nem tömegbe bevonulunk.

2020. máj. 23. 10:01
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
68%

akkor most már tudjuk, hogy te sokkal jobb vagy mindenki másnál

mi a kérdés?

2020. máj. 23. 10:11
 2/20 anonim ***** válasza:
70%
Van aki szeret kocsmázni ennyi, főleg az idősebbek,meló után legurítani 2/3 sört.
2020. máj. 23. 10:16
 3/20 A kérdező kommentje:

Lol, nem jobb csak öregebb...:D az ő korukban én is erre vágytam még, erről ők nem tehetnek.

Itt a lényeg azon van, hogy nekem furcsa , hogy rögtön benn is fullon vannak a helyek.

2020. máj. 23. 10:18
 4/20 anonim ***** válasza:
65%
Nekem is furcsa. Én jó hosszú ideig nem ülnék még be sehova sem..
2020. máj. 23. 10:22
 5/20 anonim ***** válasza:
36%
Igen, csak neked furcsa. Másnak logikus, hogy a hosszú bezártság után már mindenki alig várta, hogy kimozduljon.
2020. máj. 23. 10:25
 6/20 anonim ***** válasza:
69%
Csak neked furcsa. Nekem meg az, hogy eddig zárva voltak, illetve h egyesek mennyire tulreagják dolgot. Az intenzív osztályon dolgozom, mthéten 5 ember halt meg az influenza szövődményeibe,míg koronavírus beteg az egész kórházba 1 volt, tünetek nélkül.
2020. máj. 23. 10:28
 7/20 A kérdező kommentje:

nahát ez megnyugtató utolsó..amúgy én is azt gondolom, hogy valamiért mire ideért hozzánk, már kicsit legyengülhetett a vírus, vagy a bcg oltás vagy akármi, de nálunk nem volt akkora nagy a baj, mint az olaszoknál.

5-ös megértem én azokat is akik várták, csak nekem az a fura, hogy miért nem a kerthelységekben vannak, hiszen már jó idő van...

amúgy a hosszú bezártság alatt többet kirándultunk haverokkal, mintha nem lett volna a vírus, ezért én ezt a fajt bezártságot inkább szabadságnak éltem meg..:D

2020. máj. 23. 10:42
 8/20 anonim ***** válasza:
12%

Ha ott dolgozó vagy, akkor tanult emberként lehetne annyi eszed, hogy belásd: ez a kevés betegszám pont a korlátozó intézkedéseknek köszönhető.

Kivéve persze ha csak takarítgatsz ott.

(Tisztelet a kivételnek.)

2020. máj. 23. 10:43
 9/20 A kérdező kommentje:

amúgy néha én is elgondolkoztam rajta, hogy csak felfújták, de ami az olaszoknál volt, az a valóság és tulajdonképpen jobb félni , mint megijedni.

főleg ha egyszer egy komolyabb vírus jön, akkor ez most felkészíthetné az embereket arra, hogy hogy lehetne megfékezni.

Meg ha belegondolok, régen háború volt, éheztek, a férfiaknak be kellett vonulni a háborúba, a nőknek egyedül kellett boldogulniuk.

Most komolyan nekünk mit kellett volna tenni? Otthon maradni, vagy kirándulgatni az erdőben, határban kinek milyen lehetőségei vannak és otthon lenni a biztonságos lakásban..

hihetetlen , hogy ez ekkora áldozat, főleg a mai világban, ahol az internettel annyit beszélgethet az ember amennyit csak akar...

mi olyan barátokkal is felvettük a kapcsolatot skypon , akikkel már ezer éve nem találkoztunk..

aki nem tudta magát otthon feltalálni, azt sem értem.

Én rengeteget tanultam, fejlődtem ez alatt az idő alatt.

2020. máj. 23. 10:53
 10/20 anonim ***** válasza:
68%
Csak az ostoba, tanulatlan ember hiszi azt, hogy ezek a korlátozó intézkedések valódiak,és bármit is értek :) gondolom sosem tanultál biológiát, vagy nem vagy orvos, mint én. Magyarország csúnyán elesett volna, ha sokan megbetegnek egyszerre, mint az olaszoknál, de ettől függetlenül ez a vírus cseppet sem veszelyesebb a többinél. Gondolom nem fogtad fel,amit írtam,múlthéten csak a mi korhazunkban 5-en halltak bele az influenza szövődményeibe, míg koronavirusba 0. Aki eddig meghalt sem a vírusba, vagy annak szövődményeibe halt bele,szimplan mivel a kórházakba terjed intenziven a vírus, a krónikus beteg meg ott fekszik mióta, az lett volna csoda, ha nem mutatják ki a szervezében. Csak az ostoba proli azt hiszi, hogy a koronavírusba halt bele. Édes istenem, miért van ennyi h.lye?
2020. máj. 23. 11:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!