Csak nekem fura, hogy most hogy lazítottak a korlátozásokon, rögtön full tele vannak a kocsmák meg az éttermek?
Tegnap mi is benn voltunk a városban, és hát fullon volt a város.
Tömve voltak a kocsmák, benn is kinn is.
Én megmondom őszintén nem szívesen ülök még be, amúgy sem szerettem soha bent ülni a büdös levegőtlen helyeken a tömegben, de most meg főleg nem szeretnék, viszont a párom barátai teljesen hülyének néztek engem emiatt.
Tisztában vagyok vele, hogy nincs a megyénkben beteg, de azért azt gondolom kicsit lehetne mindenki elővigyázatosabb.
És ne értsetek félre, magamat nem féltem, de azért az ember épp hogy találkozik a szülőkkel , nagyszülőkkel és nem hiszem , hogy rögtön mindenkinek tömegbe kell mennie.
Mondjuk amúgy sem szeretek már kocsmázni, csak sajnos a páromék még ebben vannak, hogy jaj de jó találkozzunk este 10 -kor és akkor kocsma.
Nekem százszor többet ér egy jó nagy kirándulás, közben sörözünk , mozgunk , eszünk , jókat bezsélgetünk és nem tömegbe bevonulunk.
akkor most már tudjuk, hogy te sokkal jobb vagy mindenki másnál
mi a kérdés?
Lol, nem jobb csak öregebb...:D az ő korukban én is erre vágytam még, erről ők nem tehetnek.
Itt a lényeg azon van, hogy nekem furcsa , hogy rögtön benn is fullon vannak a helyek.
nahát ez megnyugtató utolsó..amúgy én is azt gondolom, hogy valamiért mire ideért hozzánk, már kicsit legyengülhetett a vírus, vagy a bcg oltás vagy akármi, de nálunk nem volt akkora nagy a baj, mint az olaszoknál.
5-ös megértem én azokat is akik várták, csak nekem az a fura, hogy miért nem a kerthelységekben vannak, hiszen már jó idő van...
amúgy a hosszú bezártság alatt többet kirándultunk haverokkal, mintha nem lett volna a vírus, ezért én ezt a fajt bezártságot inkább szabadságnak éltem meg..:D
Ha ott dolgozó vagy, akkor tanult emberként lehetne annyi eszed, hogy belásd: ez a kevés betegszám pont a korlátozó intézkedéseknek köszönhető.
Kivéve persze ha csak takarítgatsz ott.
(Tisztelet a kivételnek.)
amúgy néha én is elgondolkoztam rajta, hogy csak felfújták, de ami az olaszoknál volt, az a valóság és tulajdonképpen jobb félni , mint megijedni.
főleg ha egyszer egy komolyabb vírus jön, akkor ez most felkészíthetné az embereket arra, hogy hogy lehetne megfékezni.
Meg ha belegondolok, régen háború volt, éheztek, a férfiaknak be kellett vonulni a háborúba, a nőknek egyedül kellett boldogulniuk.
Most komolyan nekünk mit kellett volna tenni? Otthon maradni, vagy kirándulgatni az erdőben, határban kinek milyen lehetőségei vannak és otthon lenni a biztonságos lakásban..
hihetetlen , hogy ez ekkora áldozat, főleg a mai világban, ahol az internettel annyit beszélgethet az ember amennyit csak akar...
mi olyan barátokkal is felvettük a kapcsolatot skypon , akikkel már ezer éve nem találkoztunk..
aki nem tudta magát otthon feltalálni, azt sem értem.
Én rengeteget tanultam, fejlődtem ez alatt az idő alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!