Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Mivel tudom megelőzni?

Mivel tudom megelőzni?

Figyelt kérdés

Havonta herpeszem van,az ajkamon ami mostmár tényleg idegesít.Fogalmam sincs mitől alakul ki,de mostanság nagyon gyakori.

Mivel előzzem meg vagy mit tudok tenni hogy ne legyen ilyen gyakran?

2020. máj. 13. 19:01
 1/7 anonim ***** válasza:

Nekem is sajnos sokszor kellett szenvedjek ezzel.

Krémet tegyél rá azonnal amikor érzed hogy kezd ki jönni, illetve a teafa olaj. Régen 2 hetet kellett bajlodjak egy herpesszel, teafa olajjal 3 nap alatt elmúlik , persze ugy hogy napi 5 kezelés és nm piszkálom a sebet. Amúgy én szedtem rá gyógyszert is, Aciclovir tabletta . A krém is ami jó rá úgy hivjak, de a zovirax is mehet .

2020. máj. 13. 19:06
 2/7 A kérdező kommentje:

Köszi a választ.

krémet használok,csak nem tudom hogy mostanában miért ilyen gyakori hogy állandóan kijön.

2020. máj. 13. 19:11
 3/7 anonim ***** válasza:
No vagy amugy, es menstruacio elott jon ki? Nekem tiz eve parszor felirtak egy virusellenes gyogyszert, amit kuraszeruen kellett szedni. Egy darabig ismetelni kellett, aztan szepen elmult.
2020. máj. 13. 23:24
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Fiamnak az Epavir tabletta segített, előtte mindenre kijött a herpesze, de mostanában már ritkábban. Amikor érzi, hogy előjön, akkor egyből elkezdi szedni a tablettát és vagy ki sem jön rajta, vagy gyorsabban elmúlik, nem lesz olyan csúnya.
2020. máj. 14. 06:55
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Még annyit, hogy az Epavir tabletta a kiújulás gyakoriságát is csökkenti.
2020. máj. 14. 07:56
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm ezt kifogom próbálni.
2020. máj. 14. 21:06
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha ennyire gyakori, érdemes rákérdezned a háziorvosodnál, hogy a Telviran gyogyszer megfelelő lehet e? Nekem is nagyon gyakran volt herpeszem és nagyon nehezen múlt, csúnya volt. A doki ezt a Telvirant irta fel és 6 napig kellett szednem úgy, h 4 óránkent egy tablettát. Éjjel is fel kellett kelni. Nem volt kellemes, de azóta nem jött ki herpeszem és ez kb.már 3 éve volt.
2020. máj. 22. 10:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!