Szerintetek a sebészi maszk tényleg nem véd semmit? Nagyon félek mert ma elmentem boltba és utána otthon olvastam erről a maszkról hogy elvileg nem jó. Most akkor lehet aggódni? Ti mit mondtok?
...
Téged nem véd de másokat megvéd tőled, ha te hordoznád. Egyébként én még mindig maszk nélkül járok (nem kell leszólni, vidéken lakom, a sebészi maszk elfogyott, a szövetmaszkon meglecsúszik a szemüvegem és nélküle semmit nem látok)
Múlt héten még nem féltél?
Attól már megvéd, hogy megbüntessenek...
Egyébként meg eleve arra van kitalálva, hogy a műtőben használják. Boltban így pont ugyanígy használható, kivéve, ha szemüveges vagy, mert akkor szerencsétlenkedni fogsz.
Amint kilépsz a boltajtón, szedd le és friss, tiszta levegőt szívjál, mert nálunk az van. Ez nem Kína, Japán, Vietnam, hanem a csóresz gazdaságú Magyarország.
3-as, fogj egy bővebb nyakú pólót és húzd fel az orrodra. Amíg bent vagy a boltban tökéletes arra amire kitalálták. Ha a szemüvegesként így kínlódsz, képzeld el a fül mögötti hallókészülékeseket akik szemüvegesek is.
Vagy egy fekete kendőt úgy, ahogy Sándor, a hídrobbantó használta a Bátrak földjében. :)
5-ös köszi az ötletet én is arra gondoltam hogy valami sálat vagy kendőt próbálok meg legközelebb (nem gyakran járok boltba)
De amúgy annyiféle fazonban vannak már ezek a maszkok nem igaz hogy senki sem tud olyat csinálni amit kényelmesen, párásodás nélkül lehet hordani szemüveggel, vagy más egyéb dologgal együtt
Nem is értem Nagy Ferót miért nem rukkolt már elő Tv reklámban. :) A legfaxább cucc a baboskendő lehetne, ahogy fentebb is írtam a hídrobbantósnál. De a kéményseprő dizájnt és a vadnyugati cowboyt se felejtsük már el. Miért is volt olyanjuk? :)
Most már nekem ks olyan van. Reggel felkötöm a fejemre otthon, aztán lehúzom a nyakamra. Ha megint kel, 1 mozdulat felvenni-levenni és semmiben nem zavar, célját is tökéletesen eléri. Műszálas így otthon szappanos vízzel seperc alatt ki lehet mosni, 1 óra múlva száraz, vagy hajszárítóval rásegíthető. Kapja be a maszkipar!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!