Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Kötelező lesz a maszk viselése...

Kötelező lesz a maszk viselése, akkor miért nem biztosítanak?

Figyelt kérdés

2020. ápr. 30. 10:50
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
27%
Ha ez mondjuk így lesz 1 hónapig az kb 100 maszk fejenként, ha valaki minden nap utazik pl melóba, meg vásárolni is szokott, röpke 60000 Ft-ból meg is van, ezt nyilván mindenki röhögve kicsapja a kisasztalra...
2020. ápr. 30. 21:59
 12/15 anonim ***** válasza:
74%
Miért ferdítesz??? Minden nap kimosod, egy perc!!! És egy darab elég!!
2020. máj. 1. 09:59
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

A kérdező logikája szerint ami kötelező, azt az állam ingyér kéne h adja....

Akkor kérek bukósisakot, láthatósági mellényt.... Sőt, a házam előtti járdát is takarítsa az állam!! :-DDD

2020. máj. 1. 10:01
 14/15 anonim ***** válasza:
68%

12-es

Ja, mert szerinted mind mosható, mi? Szó sincs róla.

2020. máj. 1. 11:22
 15/15 anonim ***** válasza:
81%

Szerintem is felesleges volt kötelezővé tenni a maszk viselését.

Nem az én érdekem, hogy felvegyem, hanem a környezetemé. A maszk azt akadályozza meg, hogy az én számból repkedjenek szét a kórokozók, de azt nem állítja meg, hogy az én számba berepüljenek.

Aki félti magát, az maradjon otthon, ne az összes többinek kelljen már maszkot hordania miatta! :D

Egyébként nem kötelező maszkot viselni, az is jó, ha sálat kötsz a szád elé.

2020. máj. 2. 15:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!