Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Miert megy tole a hasam?

Miert megy tole a hasam?

Figyelt kérdés
Elkezdtem szedni a Brandenburg Neurot, de csak fel szemet. Igazabol ez csak vitamin, nagy dozisban. De faj tole a hasam, megy tole a hasam, de leginkabb csak erzem, hogy bugyog es hasi diszkomfort erzesem van. Mitol lehet ez?
2020. ápr. 27. 08:33
 1/5 A kérdező kommentje:
Laktozerzekeny vagyok, ahhoz az erzeshez tudom hasonlitani, mikor fagyi eves utan puffadok, erzem, hogy nem okes. Elmeletileg ebben a gyogyszerben nincsen laktoz.
2020. ápr. 27. 08:41
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Az álombogyónak (withania somnifera ) van étvágy- és emésztést serkentő hatása, tehát hatással lehet az emésztésedre, ami hasmenést is okozhat, de nem tudom, hogy ez okozza-e nálad. A vitaminok mennyisége nem egy orbitális mennyiség, főleg nem fél adaggal számolva, hogy ennek ilyen hatása lenne. Iszol eleget? Legalább két liter nem üdítőt meg kávét, teát, hanem vizet??? A hasmenés miatt amúgy is kellene sokat inni. A kajára gondoltál már? Furcsa hozzászólás, de a szellentést ne tartsd vissza, mert okozhat görcsöket.
2020. ápr. 27. 16:23
 3/5 anonim ***** válasza:
Még egy tipp. Mikor beveszed ezt a bogyót, vegyél mellé egy laktáz tablettát is. Ha megszűnik a tünet, felveheted a kapcsolatot a gyártóval, hogy miért tesznek bele laktózt. De az összetevők között nem szerepel. Szerintem nincs benne laktóz. Valamire (ha egyáltalán ettől) allergiás vagy csak érzékeny vagy. Ha elhagyod egy max két napra, de a táplálkozásodon nem változtatsz, akkor megszűnik?
2020. ápr. 27. 16:30
 4/5 A kérdező kommentje:
A weboldalan neztem, elmeletileg nem tartalmaz sem laktozt sem glutent. Inni nem iszok eleget egyebkent, foleg nem vizet. Egyebkent nem kimondott hasmenes, este volt egy kicsi, ma egesz nap csak ugy ereztem, mintha mennem kene, de csak "kinzott", nem kellett wcznem.
2020. ápr. 27. 16:43
 5/5 anonim ***** válasza:

Igyál. Enélkül felesleges teóriákat gyártani.

Mi lehet annak a növénynek a baja, amelyik kólát meg kávét kap, és két csepp vizet? Talán a levegő, vagy a talaj minősége?

2020. ápr. 27. 17:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!