HIV-et elkaphatta?

Figyelt kérdés
Sziasztok. logikusan próbálok gondolkodni.bnőm ivott egy város közeli folyóból és rá pár hétre zöldes,sárgás folyása lett, égő érzés pisiléskor,hányás-hasmenés,kiütések,égő érzés a torokban. Na most én tudom hogy szennyezik a folyókat,elég a Dunára gondolni azt is olvastam h a vírus aktiválódhat ha gazdaszervezetbe kerül. teszt eredmény hamarosan.nagyon ideges(lány vagyok én is) ilyen lehetséges???
2020. ápr. 26. 21:52
1 2 3 4 5 6
 41/51 A kérdező kommentje:
hát nagyon reméljük hogy csak vaklárma...
2020. ápr. 27. 11:12
 42/51 anonim ***** válasza:

Ettol fuggetlenul elkaphatott valamilyen fertozest de az hogy hiv lenne az kizárt.

Nem fertoz ugy.

Attol hogy egy ebolas belekop a lanchidrol a dunaba es en Budafokon iszok a dunabol meg nem leszek ebolas. Ez nem igy mukodik. A hiv nek pedig egyebkent sem ilyen tunetei vannak. Es a lappangasa is sok év.

2020. ápr. 27. 11:13
 43/51 A kérdező kommentje:
akkor lehet vmi gyomor-bélrendszeri parazitás fertőzés....áh már kikészültem ebbe:D elteszem magam
2020. ápr. 27. 11:16
 44/51 anonim ***** válasza:
De légyszives figyelj már rá jobban legkozelebb, tegyuk mar meg egymasert.
2020. ápr. 27. 11:16
 45/51 A kérdező kommentje:
álmomban nem gondoltam ezt..ráadásul úgy h volt nálam víz..nálam mindig van! hát ő is tanult belőle, hogy akkor iszunk, ha nem mozdulunk ki utána....
2020. ápr. 27. 11:18
 46/51 A kérdező kommentje:

[link]

ezt olvassátok már el...nem kell ahhoz dugni hogy elkapja az ember, szűklátókörűek vagytok és meg se vagytok győződve semmiről, de mondjátok!

2020. ápr. 27. 12:50
 47/51 anonim ***** válasza:

Es ez melyik volt a 3 kozul ? Strand, uszoda, vagy termalfurdo?

Es a HIV rol szo sincs benne.

Mondtam mar hogy mast elkaphatott de HIV fertozest nem.

2020. ápr. 27. 13:09
 48/51 anonim ***** válasza:

Nemi betegseg pedig nem csak hiv lehet.

Minden az ami a nemiszervedet tamadja meg.

Es a puncikad bizony lehet gombas azt elkaphatod furdovizekbol de nem ugy hogy iszol belole.

2020. ápr. 27. 13:11
 49/51 anonim ***** válasza:
Ivassal is bejuthat a fertozes a testbe de hiv nincs a magyar vizekbe ha nagyon erdekel nezd meg a zagyva vizminositeset minden kimutathato korokozo benne van de elarul valamit , a csapvizben is ugyan ugy van.
2020. ápr. 27. 13:13
 50/51 A kérdező kommentje:
strand,termálvíz.
2020. ápr. 27. 13:19
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!