HIV-et elkaphatta?
Figyelt kérdés
Sziasztok. logikusan próbálok gondolkodni.bnőm ivott egy város közeli folyóból és rá pár hétre zöldes,sárgás folyása lett, égő érzés pisiléskor,hányás-hasmenés,kiütések,égő érzés a torokban. Na most én tudom hogy szennyezik a folyókat,elég a Dunára gondolni azt is olvastam h a vírus aktiválódhat ha gazdaszervezetbe kerül. teszt eredmény hamarosan.nagyon ideges(lány vagyok én is) ilyen lehetséges???2020. ápr. 26. 21:52
31/51 A kérdező kommentje:
igen, téged küldelek, mert én normális választ várok, nem pedig cinizmust,ítélkezést,lekezelést.érted? Kettőnk közül te járatod le magad. Én nem voltam részeg,de ezt is tudod,biztos! És rengeteg minden mást írnak azon kívül amit te küldtél, én ugyanis angol cikkeket is olvastam a témában! Éld ki magad máshol!
2020. ápr. 26. 23:25
32/51 anonim válasza:
Tok mind 1 hogy milyen allapotban voltal
Ha tudtal telefonalni akkor tudtal volna ra figyelni is. De nem tetted mert nagyon felelotlen vagy.
33/51 anonim válasza:
Ujra felteszem a kerdest
Szerinted a szuleinek sokat szamitana ha azt mondanad hogy a lanyuk azert fulladt vizbe mert te eppen telefonaltal es leszartad?
34/51 A kérdező kommentje:
nem tudott volna belefulladni, mert sekély résznél ivott.ahol csatorna volt..
2020. ápr. 27. 09:59
35/51 A kérdező kommentje:
nagyon sekély volt..kb 15-20 cm
2020. ápr. 27. 10:11
36/51 A kérdező kommentje:
jó,de ő is minek iszik?mondtam h nem kéne, hagyja abba..de ő akart..nem kéne engem meglincselni, azt mondta csak leül kicsit mert rosszul van,mondom ok, addig teló,erre látom h flakon tele folyóvízzel.és már issza.elsőre nem is tudtam mit iszik!
2020. ápr. 27. 10:17
37/51 A kérdező kommentje:
és elég nagy mennyiséget ivott! több mint fél liter.
2020. ápr. 27. 10:18
38/51 A kérdező kommentje:
na most ha ebbe volt akkora mennyiség, ami nem higult fel, akkor nagy *arban van...ráadásul úgy h tényleg azután lettek pár hétre nemi betegségei,bőrkiütései,izzadás,gombás fertőzés testen!Ezért nem tartjuk kizártnak h bizony lehetséges simán.
2020. ápr. 27. 10:22
39/51 anonim válasza:
Hiv fertozesnek nincsenek ilyen tunetei
40/51 anonim válasza:
Egyebkent a szennyvizet tudtommal nem engedik bele a folyokba már
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!