Lehet még az öregekre sem annyira veszélyes a koronavírus?
Figyelt kérdés
Azt lehet hallani hogy 65 év felettekre mennyire veszélyes ez a vírus, főleg az idős beteg emberekre, nem tudom valaki észrevette e de a Pesti úti idősek otthonában is csak 10% halt meg, pedig ott tényleg a legöregebb legbetegebb emberek vannak, tudom jól, mert voltam egyszer ott és elég rossz állapotú idősek otthona és oda tényleg a legbetegebb legöregebb embereket teszik be akikkel már nem lehet mit csinálni (223 fertőzött és 23 halott)2020. ápr. 24. 09:54
11/12 anonim válasza:
Vajon a 223-ból 200 már felgyógyult?
12/12 anonim válasza:
A mai állapot szerint tény, hogy a 250 elhunytból 21-en voltak 65 évnél fiatalabbak. Az is tény, hogy a kialakult gyakorlatnak megfelelően az "igazoltan új koronavírussal fertőzöttek" közé a súlyos eseteket sorolják, az "aktív esetek" száma ma 1732, ebből 850 beteget kezelnek kórházban és ebből 61-et lélegeztető készüléken.
Ez az 1732 még élő fertőzött azonban kevesebb a valóságosnál, hiszen itt vannak a karanténban lévők és plusz a tünetmentesek v. enyhe tünetekkel gyógyultak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!