Hogy lehet az hogy Magyarországon nem terjedt el a járvány amikor egyáltalán nem voltak szigorú intézkedések?
Oké nem tesztelünk emiatt nem tudjuk a valós értéket de statisztika olyan hogy azért ha nagyon sok eset lenne akkor a kevés teszt is több eredményt mutatna és a halottakból lehet azért következtetni és ott is elég jól állunk, 1 millió főre vonatkoztatva.
Úgyanakkor az intézkedések szerintem Európában az egyik legenyhébb Magyarországon volt ez a kijárási korlátozás is mi.. szinte oda mész ahova akarsz
10. Úgy semmit nem jelent, csak annyit hogy keveset tesztelünk és csak amiatt rossz a halálozás, reális kép emiatt a egy millió lakosra vetítve.
Ha 0 tesztet csinálnánk akkor messze nálunk lenne legrosszabb a halálozás... Szóval a halálozási ráta semmit nem mond... Mert a tesztek számától függ nyilván semmit nem tesztelünk így nyilván magas a halálozás, de ez független a járvány terjedésétől...
7. én továbbra is a Case/Fatality arányról beszélek. Tök mindegy hogy 1 millió lakosra hány jut.
A felderített esetekből mennyi hal meg. Ebben kb a legszarabb balkáni szar vagy afrikai országok szintjét hozzuk.
15000/220
6000/220
2000/220
Gyanús hogy valami nem oké akkor nálunk... egyszerűen a tesztelés a probléma.
#13, Tehát ebből az következik, hogy 15-30000 közötti valahol a magyar fertőzöttek száma.
Engem kissé aggaszt, hogy ennyire szarnak a tesztelésre ugyanis ezek az emberek vég nélkül terjesztik.
Haverom akinek rendelték a tesztelik hamarosan, csak 100 emberrel találkozott kb az elmúlt 2 hétben meló ügyben. Ázsiában szépen felgöngyölítenék a kapcsolatokat és tesztelnék őket.
14. Nyilván azért mert semmit nem tesztelünk, ez egyértelmű ezért nem reális a halálozási ráta, mert a tesztektől függ.
Ezért a halálozási egymillió főre reálisabb képet ad a járvány tényleges terjedétrrhrdedrik
Tehát a kérdésre a válasz, de elterjedt a járvány igen komolyan már Közép-Euhoz képest. Főleg Budapesten.
A korlátozásokat senki nem tartja már be, és hamarosan jön az érettségi. Szerintem a korlátozások feloldása is megtörténik...és fel lehet tölteni a 36000 ágyat meg a 8000 lélegeztetőt. Eszerint a gazdaság megmenekülhet, és nyárra fellángol durván a járvány.
Ha meg nem, akkor talán a melegedő idő lassította be, ahogy a szezonális influenzát szokta.
Ha meg nem, akkor talán a melegedő idő lassította be, ahogy a szezonális influenzát szokta.
Igen erre én is gondoltam vagy a BCG ugyanis érdekes módon még Afrikában és Indiában sincs hatalmas gáz, pedig ott aztán tömeg van...
Mivel alig tesztelünk, a fertőzöttek száma nem releváns.
Az 1 millió főre számított halálozások száma pedig pont megegyezik a világátlaggal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!