Miért nyitnak ki most még a kis üzletek? Fb-on olvasom hogy nyit az autógyár, a műkörmös, a konditerem, a fodrász, nem lesz ennek jó vége.
Figyelt kérdés
Oké hogy meg kell élni valamiből, meg ha a konkurencia kinyitott, hát nehogymá én nem, na de mi változott hogy már nem vigyáznak, szerintem nem felelősen gondolkodnak.2020. ápr. 16. 08:34
11/13 anonim válasza:
#10 Fel lehet érni, de azok a munkahelyek is újra behívják az alkalmazottakat, ahol eddig pl. home office volt. Na ennek mi értelme??
12/13 anonim válasza:
Annak nem sok,de a műkörmös,fodrász nyilván visszamegy,meg az eladó is mert a nincsből nem lehet enni meg számlákat fizetni,sajnos ez van.
13/13 anonim válasza:
Na megszívta bárki is, hogy újból nyitottak/nyitottunk?
Műkörmösként vajon ki fizeti helyettem a számlákat...? Fokozott higiéniai szabályok mellett én is kinyitottam, felszereltem egy plexifalat, a maszk kötelező és stb. Nem örömömből döntöttem így, hanem mert MUSZÁJ volt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!