Domestos használható e vírus elleni fertőtlenítésre? Gondolok itt tárgyakra, bútorokra, ajtó kilincsek, TV, Hi-Fi, stb. - Ha igen, milyen hígításban érdemes használni pumpás szerkezetbe töltve?
Figyelt kérdés
#doimestos
2020. ápr. 15. 10:56
1/6 anonim válasza:
Tv-re, hifire nem fújnék ilyen vegyszereket. Drága lesz, ha megkezdi a képernyőt (ha lcd) vagy a festést. Ezen kívül jó büdös lesz a lakásban, ha minden lefújsz vele. Elvileg már kapható a MOL hygi felület fertőtlenítő, abban csak alkohol van.
2/6 anonim válasza:
Hogyne lenne használható, arra való. Ha jól látom rajta, de milliméternél is kisebb betűkkel, hogy 5 liter vízhez 10 ml. Azért az elektronikai eszközöket óvatosan nedvesíteném! És biztosan nem tenném pumpás szerkezetbe, hogy szanaszét, köztük az én szemembe és bőrömre spricceljen! Nem véletlenül nem úgy árulják!
3/6 A kérdező kommentje:
Értem, de hol kapható, mert több oldalt is átnéztem és sehol nincs raktáron, vagy 2-3 hetes határidőre hoznának.
2020. ápr. 15. 11:17
4/6 A kérdező kommentje:
Úgy értem, hogy ezt a MOL hygi hol kapható valóságban?
2020. ápr. 15. 11:22
5/6 anonim válasza:
Még sehol, egyelőre csak Intézmények kaptak belőle, rádióban azt mondták, hogy hó végétől lesz kapható.
Domestost ne használd pumpásan, nagyon veszélyes ha bőrre, szembe kerül, ruházatot is kimarta nekem, kifehéredett a gatyám ahová ráspriccelt. Felmosásra jó, bár hypót ajánlják hígítva, felmosni, és kilincsekre, WC-be, persze a hípós vizet is csak gumikesztyűvel. TV, Hi-fi nem bírja.
6/6 anonim válasza:
Igen használható, mivel virucid hatással is rendelkezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!