Kezd visszafordulni a világban a koronavirus járvány?
Ahogy nézem a híreket és már nincs az a hatalmas baj Kínában ugye már rég vége van, de úgy nézem hogy most Európában is főleg Nyugat Európában is mindenhol tetőzik a járvány azt mondják egyre jobb számok vannak, az intézkedéseket kezdik feloldani és ami meglepett hogy még Amerikában is javul picit a helyzet.
Lehet hamarosan le lesz nyomva ez a járvány és eltűnik a földről mint a sars1?
Nem tudom mit néztél de itt májusra írják a tetőzést.
Amúgy meg soha nem fog eltűnni, mindig itt lesz. Meg volt mindig is korona vírus csak nem ez a mutálódott szar.
Azért még mindig több, mint 70 ezer új diagnosztizált eset volt világszerte, és több, mint 5000 halott. Én még nem látom az okát, hogy örülhetnénk. - Kínában meg épp készítik elő a második hullámot.
Nyugat-Európában és az USA-ban enyhítik a korlátozásokat, mert az emberek nem hajlandók otthon ülni. Itt a második hullám már az első lecsengése előtt meg fog jelenni.
Egy nagyon enyhe csökkenés talán tapasztalható az országok egy részében, de ezek már túl vannak a csúcsponton, míg mások még valószínűleg előtte állnak.
Egyre rosszabb a vírushelyzet, nekem úgy látszik, mivel hiszek a statisztikáknak és a politikusoknak, mindig. Ti is higgyetek, akkor jól járunk mind, ahogy eddig is. Kitartást, de tényleg!
A saját fejünket sose kell használjuk, felesleges, mivel a politikusok gondolkodnak helyettünk, így mindig kijött minden ember a pácból. Kivéve azok, akik nem hittek a politikusoknak.
A hit emeli ki az embert az élővilágból és nem a gondolkodás! Már rég nincs középkor, se boszorkányüldözés, a szólás szabadság korában élünk, és bár elmondhatja bárki, ha ellenvéleménye van, de engem az nem érdekel, gondolkodás nélkül azt hiszem mindig inkább, amit a politikusok és az akadémikus orvosok mondanak. Javaslom, ti is tegyetek így, bár a többséget nem kell félteni, mert így tesznek szerencsére. Fogjunk össze és tartsuk egymás között továbbra is a másfél méter távolságot! Köszönet mindenkinek, aki fegyelmezett!
Tökéletesen egyetértek az előző járványügyi szakemberrel.
AE2 Receptor, Olasz helyzet, ostoba a magyar, fegyelmezetlen, idősotthon, polgárháború, konzervért verekedés.
Nem tudjuk mi lesz velünk...
Mély gondolatok ezek egy igaz magyar embertől...
Azért elgondolkodom hogy sikerült az általánost kijárnia annak, aki ezt a posztomat komolyan bírta venni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!