Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Nagyon köhögök December...

Debremart kérdése:

Nagyon köhögök December közepe táján volt egy elég erős megfázásom mi lehet a megoldás?

Figyelt kérdés
Munkahelyemen esőben, meg fagyban, ki be kellett mászkáljak melegről hidegre előtte is köhögtem de nem volt vészes. Annál a megfázásomnál kb 2 hétig tartott a gyógyulás azóta ha hideg levegő ér (leginkább akkor) akár ha az ágyban kitakarózom akkor köhögnöm kell. Ha valami hidegebb légtérbe megyek szintén rámjön a köhögés. Minimális válladék is jár vele ami fehér színű. A hidegebb levegőre egyből be is rekedek. A kialakilt helyzet miatt nem szívesen mennék el vele orvoshoz most. Mivel érdemes próbálkozni, vagy mi lehet a háttérben?

2020. ápr. 13. 10:56
 1/6 Ypszilon1980 ***** válasza:
100%

Vegyél gyógyszertárban izlandi zúzmót, nekem anno ugyanez volt, ez hatott rá. Nekem is van még néha szinte ok nélkül, de nem olyan, nekem akkor semmi más nem használt, semmilyen gyógyszer, sem köptető.

De lehet venni sok ilyen köhögés elleni természetes szert, vagy még a Strepsils esetleg segíthet.

2020. ápr. 13. 11:17
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Kipróbálom mindenképp.
2020. ápr. 13. 11:43
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Hársméz. Erősíti a nyálkahártyát
2020. ápr. 13. 11:44
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
És, vagy, hársvirágból fözött tea
2020. ápr. 13. 11:45
 5/6 Ypszilon1980 ***** válasza:
100%
Ezt el is felejtettem, igen a hársfatea remek, vagy akár kamillatea.
2020. ápr. 13. 12:27
 6/6 A kérdező kommentje:
Mézes zöldteával már próbálkoztam, meg sima mézzel is lefekvés előtt de azon kívűl, hogy marta a torkom a méz nem igazán csinált semmi mást. De akkor kiprobálom a hársfateát is ártani nem árt.
2020. ápr. 13. 14:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!