Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Lehet azért nem voltam nagyon...

Lehet azért nem voltam nagyon megfázva még sosem, meg influenzás sem voltam még soha, mert mindig otthon voltam?

Figyelt kérdés
Elgondolkoztam hogy lehet hogy tényleg számít ez a maradj otthon dolog, ugyanis én az a fiú vagyok aki mindig otthon van, számítógépezik és magával el van.. Sosem megyek ki, nem szeretek kimenni és talán emiatt még sose voltam influenzás meg náthás sem nagyon, lehet mégis ennyire számít ez a maradj otthon dolog..
2020. ápr. 11. 21:34
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom iskolába csak jársz... akkor máris bukta az elmélet.
2020. ápr. 11. 21:57
 2/3 anonim ***** válasza:
Mekkora egy nyaló bérenc vagy te a kamu kérdéseddel...
2020. ápr. 12. 08:46
 3/3 anonim ***** válasza:

Én minden nap kimegyek a lakásomból, utazok tömegközlekedéssel is, zárt térben, emberek között tartózkodok szájmaszk nélkül, kezet is csak ritkán mosok, nem fertőtlenítek semmit, mégsem vagyok beteg soha. :D

Valamikor utoljára hat évesen voltam megfázva.

Egy éjszakára hőemelkedésem lett, másnap, mire elmentünk orvoshoz, már semmi bajom nem volt. XD

Szerintem nincs összefüggés, nekünk erős szervezetünk van, igazi túlélők vagyunk és kész! :D

2020. ápr. 24. 08:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!