Most akkor a kertbe se szabad kimennünj?
Figyelt kérdés
Írnátok ész érveket arra, hogy a saját kerünkben miért kapnánk el a vírust hamarabb mint ha csak a házban tartózkodnánk?2020. ápr. 11. 18:36
11/15 A kérdező kommentje:
Bocsi, veletek értek egyet, de én azoknak a barmoknak az érveire vagyok kíváncsi akik az elmúlt hetekben az ellenkezőjét fújják
2020. ápr. 11. 20:44
12/15 anonim válasza:
Még mindig várom hogy belinkeld azokat a kérdéséket, ahol ilyet írták....
13/15 anonim válasza:
Én még az erdőbe is voltam tegnap. De csak azért, mert gyilkos vagyok. Ja, nem, csak a boszorkányüldözésnek és a középkornak még nincs vége. Vannak még az országban emberek, akik a saját félelmük és a párt megvezetése miatt puszta kézzel ölnének meg ártatlan embereket, mert azok belátták, hogy hazugságban élnek, és van sokkal jobb módszer is mindenfajta felesleges megszorítás nélkül is.
15/15 anonim válasza:
A lényeg, hogy csak egy háztartásban élők legyenek a kertben, barátokat, egyéb életformákat ne hívjunk, ne tartsunk kertipartit.
Sok helyen társasház kertjében tartanak pl. sütögetéseket, ivászatot, traccspartit haverokkal, ottlakókkal, mindenkivel közösen, gyerekzsúrt stb. Na azt nem szabadna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!