Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Mitől lenne vége a járványnak?

Mitől lenne vége a járványnak?

Figyelt kérdés
Nem tudom hogy mitől lenne ennek a járványnak vége nyájimmunítástól még nagyon messze vagyunk, oltástól is nagyon messze vagyunk, rengeteg modell azt mondja hogy az első hullámnak vége lesz a nyár közepén, csak azt nem értem hogy ez hogy lehetséges hiszen mindig lesznek emberek akik tovább adják a fertőzést így akár még két három évig is el tud tartani folyamatos a fertőző lánc folyamata amíg ki nem alakul a nyájimmunítás és két három éven keresztül be leszünk zárva... Ezt meg egy ország sem tudja kiíbirni így az emberek előjönnek de a következmény az lesz hogy nagyon sok halottunk lesz és nagy eséllyel meg fog halni egy az szerettem. Vagy bírná az ország gazdasága ezt több évig?
2020. ápr. 11. 15:18
 1/5 anonim ***** válasza:
66%
Kínában nem tartott még egy évig sem. Olaszországban is mintha csökkenne a növekedés.
2020. ápr. 11. 15:21
 2/5 A kérdező kommentje:
1. Valóban azt látom hogy mindenhol csökken, ami nagyon érdekes, csak nem tudom hogy lehetséges ez. Én elhiszem hogy vége lesz a járványnak nyár közepén Csak hát nem tudom hogy mi az oka ennek? Nem értek a járvány dinamikához ez igaz, ezt kérdeztem ezt..
2020. ápr. 11. 15:24
 3/5 anonim ***** válasza:
Mindenki kijön, megy a tescoba megfertőződni a tömegbe, aztán viszi be a munkahelyre 500 embernek, mindenki átesik rajta, és gyorsan kialakul a nyáj immunitás.
2020. ápr. 11. 15:24
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Koronavírus ezentúl mindig jelen lesz az életünkben akárcsak az influenza, de most azért ilyan durva mert az emberi szervezetnek ismeretlen, és előbb meg kell birznia vele. De nem fog a karantén évekig tartani. Max 1-2 hónap, és a gazdaság újra beindul majd. Muszáj lesz mert ha túl sokáig ilyen helyzet lesz, sokan végleg csődbe mennek. PL: autógyárak, mekik, burger kingek, utazási irodák, Sőt sok ország is padlón lesz mert azok a turizmusból élnek.
2020. ápr. 11. 16:09
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Többször elmondták már Az emberek 80- 85 %-nál gyorsan végigszalad a vírus enyhe tünetekkel. Sokan észre sem veszik, hogy elkapták. A maradék 15-20 %- a azok a betegek akik egyéb krónikus betegségekben is szenvednek, vagy eleve gyenge immunrendszerrel rendelkeznek, és rajtuk erősen csattan a vírusfertőzés. A hivatalos számok amit kiadnak, hogy mennyi ferzőtött, mennyi gyógyult ember van, az csak egy becslés. Ennyit regisztálnak, de ezek a számok sokkal nagyobbak. Nem csalás miatt van ez így, nem azért, hogy titkolják, hanem mert sokan nem is tudják vagy jelzik, hogy betegek ( ááá szerintem csak megfáztam, hiszen lázam sincs, csak hőemelkedésem)
2020. ápr. 11. 16:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!