Májusra vége lesz a járványnak?
Elvileg csak akkor fog tetőzni.
Jűlius-augusztus előtt nem hinném, hogy "vége lenne".
(Szigorúan véve szerintem soha nem lesz konkrétan vége a járványnak, nem hiszem hogy eltűnik majd ez a vírus, csak megelőzhetővé/kezelhetővé válik majd és talán kisebb intenzitású lesz. Kb mint az influenza.)
Az operatív törzs szerint jövőhétre fog tetőzni. Ha tetőzik utána csökken akkor nem kéne hogy lassan vége legyen?
Lassan én bekattanok...
Engem kikeszit ez a bizonytalanság mindenki negatívan áll hozzá lehuz én lelkileg vagyok már beteg ettől...
Kérdező, egy linket is adnál ahol benne van, hogy jövőhétre számítják? (persze friss hír legyen, ne egy hónappal ezelőtt)
Én nem akarom elhinni, mikor azt mondják, hogy a tömeges megbetegedésekbe lépünk át napról napra a csoportosból. Nagyon nem reális.
?
Minden nap figyelem a híreket, de ilyenről még nem hallottam hivatalos forrásból, hogy idehaza jövő héten tetőzne.
Tudnál linkelni forrást?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!